Aki fogyott az első trimeszterben az mikor kezdett el hízni?
Figyelt kérdés
Mikor kiderült a terehsségem egész jólvoltam, nem voltakrosszulétei,de ahogy beléptem a harmadik hónapba elkezdődött minden. Hányás, szédülés, sőt kétszer el is ájultam. Undorodtak a kajától. Éreztem,hogy éhes vagyok,de nem kellett semmi. Tömtem magamba mindent,hogy azért egyek.
Nem vészesen, csak 2 kiló ment le, de én aggódom.
Mikor kezdtél el hízni,amikor érezted,hogy már jól vagy?
Első terhességemnél ilyenkor már plusz 5 kilónál tartottam. 14.hétbe lépek kedden.
2015. nov. 15. 22:18
1/5 anonim válasza:
Második gyerekemmel én is 47 kg-ra fogytam, a 16 héten múlt el a hányinger, akkor kezdtem hízni is, szülésig kb. heti egy kg-ot. 68-al mentem szülni a 38. héten.
2/5 anonim válasza:
kb 13. héttől jött vissza az étvágyam -3kg fogytam addig, de mostanra visszajött az a 3kg 17 hetes múltam :)
de még most is szenvedek néha, úgyhogy jelenleg stagnál a súlyom
3/5 anonim válasza:
65 kilóról 61-re fogytam 8. hétig (2 hét alatt, nagyon sokat hánytam) aztán 17 hetesen 2 visszajött az étvágyammal, 23 hetes koromig 63 maradtam, 25 hetesen voltam 65 kg és 72-el mentem szülni. A végére se volt étvágyam. Meg azóta sincs.
4/5 anonim válasza:
5-öt adtam le, 3 jött vissza, de még mindig nem az igazi az étvàgyam.
Heti 1x hányok még.
19 hetes kismama
5/5 anonim válasza:
1 kiló ment le, a 14. héttől éreztem sokkal jobban magam, és a 16.tól kezdtek szép lassan feljönni a kilók. Most 26 hetesen +4-nél tartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!