Vetélés utáni terhességben az első trimeszterben lehet orgazmus vagy árthat? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2015. okt. 18. 11:32
1/8 anonim válasza:
En jobban vigyaznek de fugg attol is hogy mi volt az ok. Ha az orvos kulon nem tilt el akkor elvileg lehet
2/8 anonim válasza:
Én másfél hónappal később újra teherbe estem.
Kb 2-3x szexeltünk a 12. hétig.
Nem lett baj :)
3/8 A kérdező kommentje:
Elhalt terhesség volt. Nem mondott semmit a doki
2015. okt. 18. 12:06
4/8 anonim válasza:
Ha nem lehet akkor az orvos kulon felhivja a figyelmet. De kerdezz ra es akkor megnyugszol. Elvileg egeszseges terhessegnel nem okoz semmi gondot. Persze nem napi 4szer es hardcore modon.
5/8 anonim válasza:
A vetélés önmagában nem indolkolja, hogy bármi baj lesz a következő terhességgel.
Az tiszta lap.
Szóval sztem lehet :)
6/8 anonim válasza:
Nàlunk nem tudtàk megmondani a vetélés okàt ìgy el voltunk tiltva. Annyira féltem,hogy nem is hiànyzott.
De ha elhalt a terhesség az nem azért volt mert szexeltél,ott àltalàban élettel nem összegyeztethető probléma lehetett. Szóval szerintem nyugodtam,de óvatosan persze,de az a tuti ha megkérdezed a dokit. És akkor megnyugszol teljesen.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Már túl vagyok rajta. Próbáltam minnél jobban visszafogni úgyhogy még méhösszehúzódás sem nagyon volt. De lelkifurdalásom az igen úgyhogy nem tervezem a következő uh-ig ami 1 hónap múlva lesz. Ha minden rendben lesz ott akkor már jó. Szexelni meg lehet orgazmus nélkül is. Úgy sem rossz és legalàbb a párom sem szenved hiányt.
2015. okt. 20. 11:27
8/8 anonim válasza:
Ha az előző terhességed görcsölős hasfájós volt semmiképp nem ajánlatos a szex és főleg nem az orgazmus.Ha nem volt ilyen jellegű probléma akkor nem ártasz a babának.érdemes betartani mert tényleg nem vicc ezt a saját bőrömön tapasztaltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!