Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2 hét késéssel +akat tesztelte...

2 hét késéssel +akat teszteltem.1 hónapja derült ki hogy pcos vagyok. Baj lehet a babával?

Figyelt kérdés

Eddig sem volt rendszeres a menzim így pár nap késés meg sem lepett, így csak a héten tesztelgettem.

Nagyon boldog vagyok, mert mikor kiderült a pco akkor nagyon letörtem. Igaz akkor is + volt a tesztem de mindíg halványan, de most vastagodik! Akkor ez már baba ugye? Végre visszatért a remény! A dokihoz jövöhéten megyek. A cicim is feszül. Mire figyeljek? Mit tegyek hogy megmaradjon?

2008. szept. 12. 19:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem is Babuci.Nekem is a cicim feszűlt.pedig annó nekem volt még egy hetem,hogy megjöjjön.Majd a halvány tesztek után ápr 1-én +lett.Próbálj sokat pihenni,ne emelj nehezet,kerüld a betegségeket és szeretkezéskor legyetek kicsit gyengédebbek,valamint szedj folsavat.

Remélem picit segítettem.

Üdv 28hetes kismami

2008. szept. 12. 19:56
 2/5 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a választ! Elevitet szedek már pár hete és vettem folsavat is amit ma reggel óta szedek!

Egészséges és boldog babavárást kívánok!

2008. szept. 12. 20:00
 3/5 anonim ***** válasza:

A PCO-nak semmi köze a terhességhez (ha már megvan) és a baba fejlődéséhez.

SEmmire nem kell jobban figyelned mint másnak, vagy másképp csinálnod...

Én 10 éve vagyok diagnosztizált PCO-s, és 12 hetes a babam:-)

2008. szept. 12. 20:33
 4/5 A kérdező kommentje:
Gratula a babához! Megnyugodtam egy picit. Olvastam hogy terhesség alatt el is múlnak a ciszták.
2008. szept. 12. 20:41
 5/5 anonim ***** válasza:

szia!

Gratulálok a babához! És ciszták majd felszívódnak, vagy agyonnyomja őket a baba, ne aggódj, minden rendben lesz!

2008. szept. 13. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!