Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mellszívót (automata) vegyek...

Mellszívót (automata) vegyek újat vagy lehet fertőtleníteni ha kapok egy használtat?

Figyelt kérdés
Igaz használt (2 alkalom) de megfelel v mindenképp újat kell venni?
2008. szept. 12. 18:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én egy kézit kaptam használtan, majd fertőtlenítem és használom.

Szerintem te is nyugodtan használd, nem lesz tőle semmi bajod!

Véleményem szerint nem kell mindenképp új ha te nem ragaszkodsz hozzá! Ez szerintem egyén függő, van aki szivesen használ egy használtat, van aki meg csak újat hajlandó.

2008. szept. 12. 18:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Én a barátnőmtől kaptam kölcsön, sőt már ő is használtan vette. Kifertőtlenitem és semmi baja. Egyébként nem is biztos, hogy egyáltalán kell majd használnom, vagy csak rövid ideig,amiért nem lenne érdemes újat venni.
2008. szept. 12. 20:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Az újat is kell fertőtleníteni, úgy mint a használtat. Én örömmel fogadtam a barátnőmtől az ő használt készülékét.
2008. szept. 12. 20:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Én újat vettem-elektromos+kézi Avent-és majd eladom.Mivel 2 garnitúra szilikon tartozék volt hozzá,az egyik még originál csomagolásban van.Tehát maga a gép használt,de mégis új...
2008. szept. 13. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!