Ma megyek először terhesrendelésre. Az elsőn mit csinálnak?
Figyelt kérdés
2007. nov. 8. 13:22
1/3 anonim 

válasza:

felveszik az adataidat, kérdezgetni fognak minden betegséget a családból, megmérnek stb. kapsz kiskönyvet, arról is elmondanak mindent. ha kérdésed van, felteheted a védőnőnek.
gratu a babához
2/3 anonim 

válasza:

Mi orvosnál voltunk először, és ott az adatok felvétele és egy rutin vérnyomásmérés mellett rögtön hüvelyi ultrahangra is sor került. Kicsit meglepő volt, de a fotónak a babáról nagyon örültünk.
3/3 anonim 

válasza:

Én 5 hetesen voltam először dokinál. Megvizsgál, megnyomkodja finoman a pocid és leveszi a citót. Elküldött uhra, ahol bár csodálkoztak, de láthattam a lüktető pöttyöt. Pár napra rá mentem a védőnőhöz is, ott felvette az adatokat, betegségeket, rólam, páromról is, vérnyomás, súlymérés, semmi extra. A kiskönyvet csak utna 2 héttel kaptam meg és mentem megint dokihoz 7 hetesen az első vérvételre.
Nem kell félned, semmi különös, fájdalmas nem történik:-)
Gratulálok a bábához, kellemes terhességet.-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!