Van itt olyan aki hosszú ciklussal esett teherbe?
Figyelt kérdés
Hány napos ciklussal és hanyadik nap volt az ovu?2015. nov. 10. 11:02
1/12 anonim válasza:
Szia!
Mi számít hosszúnak? :) 32-33naposak a ciklusaim 16.volt peteérés
Ma vagyok 5+4hkm :)
Alexandra
2/12 anonim válasza:
Nekem 40-42 napos, kétszer is sikerült
3/12 anonim válasza:
Mi számít hosszúnak?
Nekem általában 34 napos ciklusom volt, és kétszer estem teherbe az első próbálkozós hónapban. :)
Szóval az esély mindenre megvan!
Az első lányommal nem néztem mikor van az ovu, egyszerűen csak együtt voltunk a párommal és kész. De ha visszagondolok, akkor a 20. nap körül lehetett peteérésem.
Második lányommal viszont korai peteérésem volt, ő az uh vizsgálatokon is folyamatosan kb. 3 héttel nagyobb volt a mensi szerinti koránál. Előbb is született. Úgyhogy vele mensi után egyből teherbe is eshettem.
4/12 anonim válasza:
5/12 anonim válasza:
40 napos ciklusaim voltak átlagosan (hol 30, hol 50...) az a hónap, mikor összejött a baba, valószínű hogy 35 napos lehetett, mert 21. napon fogant meg a babám, tehát feltételezve hogy a luteális szakasz 14 nap, 35 napos ciklus lehetett...
6/12 A kérdező kommentje:
35 naposnál hosszabb ciklusokra gondoltam.
2015. nov. 10. 12:40
7/12 anonim válasza:
40 napos ciklussal, 26 napon volt az ovu. Premens tablettát,palástfű és cickafark teát használtam, ezek nélkül még ezt a 40 napot sem tudtam produkálni, ezekkel mindig kb. 40 volt. Hőt nem mértem, így hőgörbém nincs. Ma töltöttem a 37. hetet.
8/12 anonim válasza:
35 nap körüli ciklusokkal, volt 31 napos, de 58 napos is, a 24. Napon volt Elvileg a megtermékenyítés...szóval 23-24. Nap táján ovuláltam, ez Elvileg 37-38 napos ciklust jelentett volna (ha megjön).
9/12 anonim válasza:
Ha pontos a ciklus napszáma, akkor a következő, várt/nemvárt menstruáció előtt pont 14 nappal van az ovuláció. Ha nem tudod, mert változóan jön meg, akkor csak valószínűsíthetsz.
10/12 anonim válasza:
nekem 38-39 naposak voltak. elég nehezen estem teherbe. szülés után 30 napos lett. az első próbálkozásra összejöttek a babák utána
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!