Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most akkor szellemileg visszam...

Most akkor szellemileg visszamaradott lesz a kislányom?

Figyelt kérdés
4 napja sírok, nőgyógyászt váltottam és a doki azt mondta a pajzsmirigy eredményeimre, amik a terhességem 7. hetében készültek, hogy nagyon rosszak. Készüljek fel rá, hogy a lányom szellemileg visszamaradott lesz, ő nem tartotta volna meg a helyemben a babát. Pajzsmirigy alulműködésem van már évek óta. Nem szedtem rendesen a letroxot a baj csak az, hogy egyszer nem védekeztünk és elsőre teherbe estem, holott más hormonjaim sincsenek rendben, az endokrinológusom azt mondta csak lombikkal lehet babám. A terhességem 7. hetében emeltem egy kicsit az adagomon de még így is kevés volt, a 8. héten emeltem úgy, hogy jók lettek az értékeim. Az endokrinológusomat megkérdeztem, ő azt mondta ez nem annyira vészes. Most akkor kinek higgyek? Annyira kétségbeesett vagyok! Nincs étvágyam, aludni sem tudok. 21h km.
2015. nov. 9. 17:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én is pajzsmirigybeteg vagyok, egész terhesség alatt játszottunk a gyógyszerrel, de sose sikerült rendesen beállítani, valamelyik értékem mindig rossz volt. Ennek ellenére a lányom köszöni szépen, jól van, ügyes, okos gyerek.

Nem hiszem, hogy ennyiből az orvosod következtetéseket tudna levonni a baba szellemi épségét illetően, szóval vegyél egy mély levegőt, nyugodj meg és élvezd a terhességed.

2015. nov. 10. 20:10
 12/14 anonim ***** válasza:

Valószínűleg semmi baja nem lesz.

De a bizonyítottan beteg babát a 24. hétig elveszik.

2015. dec. 1. 14:31
 13/14 anonim ***** válasza:

Kérlek ne idegeskedj!!

Egyél rendesen és ha 3-ból 2 azt mondta, hogy nem lesz baj,akor próbálj meg inkåbb nekik hinni, mert így azzal teszed tönkre szegényt, hogy idegeskedsz csak..

1 év múlva már hålåsan fog ölelgetni és puszikat osztogatni az egészséges kislányod és ez az, amit soha senki nem vehet el tőled.

2015. dec. 9. 21:06
 14/14 anonim ***** válasza:

Fogadjunk, hogy teljesen egészséges, okos gyereked lett :)

Ennyit tudnak az orvosok.

2021. máj. 8. 06:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!