5 hónapos (22 hetes) terhes vagyok, eddig összesen 2-3 kilót híztam (65-ről 68 kilóra) Valaki megijesztett azzal, hogy emiatt kicsi lesz a baba, vagy szellemileg visszamaradott. Mennyi ebből az igazság?
Csak azért ijesztegetnek mert irigykednek és azt akarják h szedj fel minél többet.
Semmi összefüggés nincs a hízás és a baba súlya között:
Itt egy példa:
A húgom 40 ! kg-t hízott és 2600 g lett a babája,
én mindössze 9-et és 3400 g mal született a lányom apgar 10
Hol itt az összefüggés?!
Szia
Én a 28. hétig ehettem bármit és bármennyit nem híztam, no azóta jön fel rendesen a védőnő nem győz szegény levegőt venni, amikor megyek hozzá:-) a babához szerintem nincs köze, ha nem hízol sokat!
Gondolom az illetőn +30kg súlyfelesleg van és a sárga irigység beszél belőle,h te még terhesen is csinos kismama vagy!!!
Én is 22 hetes vagyok,52-ről 54-re "híztam" eddig.Tehát 2kg-ot.
A baba rendesen fejlődik és korához képest még nagyobbnak is látszik.
Egyáltalán ne foglalkozz a "jóindulatú" ismerősökkel,rokonokkal.Bocsi,h ezt írom de az ismerősöd az aki szellemileg visszamaradott,h ilyenekkel rémisztget.
Persze,h nem kell koplalni és nem a súlyunk kell h a legfontosabb legyen,hanem enni kell ami csak jólesik.Hadd gyarapodjon az a bébi:)
A súlyunkal ráérünk szülés után foglalkozni.
De nehogy ilyenen görcsölj,h a babának baja lesz,hisz ő elveszi azt a mennyiséget amire szüksége van.
Kellemes babavárást neked!
Utólsó vagyok félreolvastalak, de nem baj, mert ellenpéldának itt vagyok én 39 hetes vagyok és összesen 8-kg van rajtam a babám egészséges a genetikai vizsgálatok alapján. Ugyan mi baja lenne? Ő elveszi neki ami kell.
Bocs a félreolvasásért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!