Miért fáj éjszaka a hasam 32 hetesen?
Figyelt kérdés
Az utóbbi 1 hétben többször is felkeltem éjszaka arra, hogy fáj a hasa. Nem szúr, nem görcsöl és nem olyan mintha meg akarna jönni. Nem tudom rendesen körbe írni, hogy hogyan fáj, de fáj és olyankor megmozdulni sem bírok. Ha átfordulok egyik oldalról a másikra, akkor meg félálomban megfeszítem a hasam akaratomon kívül. Nagyon kellemetlen. EZ mi lehet?2010. márc. 19. 13:05
1/6 anonim válasza:
Nem tudom, de ilyen nekem is van. Minden forduláskor emiatt ébredek fel... Ha elmegyek pisilni, valamivel jobb lesz. Lehet, hogy az a titka, hogy óránként kéne hólyagot üríteni, nem tudom. :)
29 hetes km
2/6 anonim válasza:
31 hetes vagyok és fáj mint a veszedelem. Talán húzódik, vagy feszül... de meghatározhatatlan. Szerintem normális. :)
3/6 anonim válasza:
Nekem is gyakran van ilyen (hetek óta), főleg éjszaka, de néha nappal is. Szerintem a méh tartószalagai feszülnek. Ilyenkor én se tudok mozdulni...
30. hetes kismama
4/6 anonim válasza:
nekem is minden éjjel,vagyis hajnalban ez van.nekem is kicsit jobb mikor kimegyek pisilni,teljesen viszont nem múlik el.de látom másnak is van ilyen,akkor nem aggódok annyira.
31 hetes km
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nekem akkor nem kell mennem WC-re. Egy éjszak csak egyszer szoktam kimenni, nekem már az is sok.
2010. márc. 20. 06:22
6/6 A kérdező kommentje:
Közben rájöttem arra, hogy olyan érzés, mintha valami össze akarná nyomni a hasamat. Nem székelési ingerre gondolok, és nem is görcs. Olyan, mintha egy hatalmas nehéz valami lenne rajta kívülről és nyomná.
2010. márc. 20. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!