Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jelenhet vmit, ha azt álmodtam...

Jelenhet vmit, ha azt álmodtam többször is, hogy könnyen szültem?

Figyelt kérdés
18 h km
2015. nov. 9. 09:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem. De úgy legyen! :)
2015. nov. 9. 09:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Jól írod álom. Hogy milyen szülésed lesz az akkor adott pillanatban derül ki.
2015. nov. 9. 09:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Remèlem úgy lesz! :)
2015. nov. 9. 10:33
 4/5 anonim ***** válasza:
nem jelent semmit, csak hogy arra vágysz, viszont ha, így állsz majd a szüléshez, akkor nagy valószínűséggel könnyű is lesz. pláne, ha nincs okod a szorongásra akkor semmi gond nem is lesz. én kisgyermek koromban eldöntöttem, vagy császár vagy nem lesz gyerek. ehhez képest mire eljutottam a szülésig illetve a gyermekvállalásig ez volt az utolsó ami izgatott, valahogy rendben volt minden és tudtam rendben lesz a szülés is. így is lett, ne félj tőle, feledhetetlen lesz és jó értelemben. jó babavárást:)))
2015. nov. 11. 12:21
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szèpen, aranyos vagy! :)

Igen, eldöntöttem fejben, hogy könnyű lesz, már csak azért is, mert megérdemlem a több hónapnyi folyamatos hànyàs utàn, hogy vmi könnyen menjen :) és a szülès nem tarthat hetekig :))

2015. nov. 11. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!