Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30 hetes vagyok. Tudom,...

30 hetes vagyok. Tudom, rengetegen kérdeztek már hasonlót, de engem nagyon zavar, hogy nem olyan nagy a hasam. Lehetséges hogy majd most kezd el nőni?

Figyelt kérdés
26 hetesen akkora volt a babó, amekkorának lennie kell. Vékony vagyok, mégse olyan a hasam mint amilyennek elképzeltem. Ez természetes??
2008. szept. 12. 10:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a babával minden rendben, akkor ne aggódj egy percig sem! A has mérete sok mindentől függ, pl. a testalkatodtól, a méhedtől (ha pl hátrahajló, akkor kisebbnek látszódik a pocak), a súlyodtól stb. A lényeg, hogy a pocaklakó megfelelő méretekkel rendelkezzen.
2008. szept. 12. 10:11
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors választ...nincsen hátrahajló méhem, úgy látszik ilyen alkat vagyok! kedden megyek a 31. heti ultrhangra, remélem minden oké lesz! Köszönöm!!
2008. szept. 12. 10:14
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ma kezdtem a 31. hetet. Nekem is kicsi a hasam mások szerint. A babó 1505 g volt a múlt héten a 4d-n mondták. Szerintem ez bőven jó. Nekem 63cm volt a derekam mikor teherbe estem most 90cm. Nem hiszik el sokan hogy már a hetedik hónap végén járok. Szóval ne aggódj a baba rendben van, és nem a has méretétől függ, hogy egészséges-e, ha szépen fejlődik a doki szerint nincs baj.

2008. szept. 12. 10:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem is picike hasam hol ott 35 hétbe járok,és akkora pocakom mind 1 öthósé.Baba szépen fejlődik,szerintem aki nem olyan hízékony típus,és genetika is befólysolja a pocak méretét.Én örülök,hogy ekkor bőven elég nekem ez a pocak is is.Üdv:Zsuzsa
2008. szept. 12. 11:08
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!! Hát úgy látszik, nekem se lesz túl nagy..talán így a jobb:) Köszönöm mégegyszer!!
2008. szept. 12. 11:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Mintha en irtam volna a kerdest:-) En is 30 hetes vagyok,26 hetesen voltam utoljara ultrahangon,akkor a babam meg 800 gramm sem volt.En is vegony am magas is vagyok lehet ezert kicsi a hasam.En jovoheten szerdan megyek kovetkezo ultrahangra..A vedonom is mondta hogy kicsi a hasam de szerinte attol hogy elso baba es ilyenkor a has,nincsenek ugy kinyulva a szallagok...
2008. szept. 12. 11:28
 7/7 A kérdező kommentje:
igen, nekem is első baba...bár én amikor megkérdeztem a védőnőtől, hogy ez nem e baj, rám se nézett csak annyit mondott hogy híztam már eleget, mit aggódok...hát ilyen kis aranyos, pedig tudja hogy ápolónő vagyok szóval azért nem teljesen laikus...nah mind1..:) Hát boldog babavárást mindenkinek, már nincs sok hátra:)
2008. szept. 12. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!