A terhességed hanyadik hetében érezted, hogy egyre
többször jársz pisilni, mind nappal mind éjszaka?
Kb. a hatodik hónap közepétől.A pisilések száma egyenlően arányos a pocaknövekedés mértékével:))37hkm
2010. márc. 18. 21:04
Ez nem teljesen igaz, mivel a terhességi hormonok miatt már a tehesség legelején megnő a vizeletürítési inger, tehát akár már 4-5. héttől lehet érezni. Én mindkét terhességemnél már a pozitív teszt előtt sokkal gyakrabban jártam pisilni, éjszaka is. Ebből is gondoltam, h terhes lehetek.
29 hetes kismama
2010. márc. 18. 21:08
3/21 A kérdező kommentje:
Ez két totál eltérő válasz volt :-)
Én mostanában nem vártam... azért kérdeztem! Én már 1 hete éjszaka minden nap megyek pisilni, de mondjuk én amúgy is sokat iszok, de ilyen még nem volt.
Nem értek egyet. nem lehet azt állítani, hogy mindenkinek gyakran kell pisilni kezdetektől fogva a hormonok miatt. Ez teljesen egyéfüggő. Én az első trimeszterben éppphogy ritkábban jártam pisilni, alig kellett. Kb a 6. hónaptól kelek fel éjszakánként: előbb egyszer, mostanában már háromszor is.
36h km
2010. márc. 18. 21:11
Hát én kb a 10. héttől. Most 23 hetes vagyok, és éjjelente 2 óránként megyek pisilni. Nappal nem merek nagyon messze menni, mert állandóan vizelési ingerem van. De csak inger.
2010. márc. 18. 21:15
Nem vicc, én ahogy teherbe estem tudtam, mert egyfolytában pipilnem kellett, kb. 3-4 hétig. :D
2010. márc. 18. 21:18
7/21 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, hogy babás vagyok???
ha késik, és pozitív a teszted, akkor babás vagy.
2010. márc. 18. 21:19
Én nekem akkor lett gyanús , hogy terhes vagyok amikor sokat mentem wc-re.Aztán csináltam meg a tesztet pedig a akkor még nem késett a mensim.Kb a 3. héttől volt gyakori ingerem.Azóta is ugyanez van. 13 hkm
2010. márc. 18. 21:24
Hű, szerintem ez változó lehet, én is kb a pozitív teszttől nagyon sokat jártam ki éjjel pisilni.. sőt a legelején volt olyan éjjel, amikor 8x voltam:S nagyon sokat aludtam:S de ez 2-3 éjszaka volt összesen... aztán utána abbamaradt ez a mennyiségű wc-re mászkálás, de az 1-2 megmaradt végig... később, amikor már nyomta a bébi hólyagomat, akkor kezdődött megint a gyakoribb.. 5-6 hónapos kortól talán.. a legvége meg már nálam a kb fél decis kapacitás volt a maximum, az már azért durci volt:)
2010. márc. 18. 21:29
Kapcsolódó kérdések: