Mit tehetek az állandó irtózatos hányinger ellen?
Azt mondják mielőtt kikelsz az ágyból rágcsálj el valami sósat vagy kétszersültet,és csak utána kelj fel.Egy próbát megér.Általában a 12. hét körül elmúlik,türelem!
Üdv!
13 hetes kismama
Hát a legnagyobb segítség, ha eljutsz a 12-14. hétig. Akkor hacsak nem vagy nagyon peches, már nem lesz hányingered.
Nekem is volt, ha nem hánytam, akkor émelyegtem egész nap, volt, hogy pár napig nem hánytam, aztán olyan is, hogy napi 3-szor.
Ezt túl kell élni sajnos.
Vannak praktikák, amiket már leírtak, de igazából nem segít sok minden.
Próálj meg homeopátiás készítményt, hátha segít.
Szegényke ,átérzem a helyzeted , én is szörnyen rosszúl voltam,egész nap hányingerem volt.Próbáltam én is a kekszet,a gyömbéres italokat,a tejet,a magneB6-ot,de igazából elmulasztani egyik sem tudta.Sírva ettem minden nap.És kb 12hetesen hirtelen elmúlt minden.Most már csak akkor vagyok rosszúl,ha de nem eszem,ezzel jelez a pici,hogy éhes,utána semmi gond.Kitartás,hidd el fogsz még jókat enni.
28hetes kismami
Szia!
Tudom mit érzel ezen én is túl estem.Nekem nem igazán segített semmi bár azért ami néha jó volt az a jégkocka szopogatás főleg ha már a víz is ki jött belőlem.Sokan esküsznek a jéghideg kólára is.Nekem nem jött be a reggel ágyban elfogyasztott keksz meg a száraz dolgok.Nem nagyon tudtam mit tenni.De jég sokszor jól jött.Ha nem ettem meg akkor lehűtöttem magam vele :)
Ami segíthet az a kitartás!
Boldog babavárást!
21 hetes pocakos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!