38 hetes kismamák hogy vagytok?
Figyelt kérdés
megvettetek már mindent? mikorra vagytok kiírva pontosan? hogy viselitek az utolsó időt? hogy fogják hívni?2015. nov. 3. 18:41
1/7 anonim válasza:
Igen, már minden készen van. :) Egész nap keményedéseket érzek. 38+5-re született az első babám. Ezért reménykedem, hogy jót jelent most :) amúgy jól vagyunk, lassulok, de nem faj semmim. Te hogy vagy?
2/7 A kérdező kommentje:
huu én már nagyon izgatott vagyok első babánk lesz:) neki is már készen áll minden az érkezésére nekem is egésznap keményedik a pocim illetve nagyon fáj már a derekam meg a hátam:( lenne kedved privibe folytatni?
2015. nov. 3. 18:48
3/7 anonim válasza:
Mar minden megvan igen. Ki is van mosva. Taska is ossze van keszitve. Kettos erzesek vannak bennem meg ugy a hangulatom olyan fura.
4/7 anonim válasza:
Én eléggé ellazáskodtam a dolgokat :) Még van mosnivaló, nem vettem pelenkát, egy-két rugi is kéne még... A táskánk sincs összepakolva. De különösebben nem izgulok, az első fiam a 42. héten született, nem hiszem hogy a kistesó nagyon igyekezne kifelé.
5/7 anonim válasza:
November 18ra vagyunk kiirva, nehez mar igy a vege fele, kemenyedesek es neha alhas es hat fajdalom. Holnap Nst, de remelem ugy 39 hetig kibujik, mar 3 kg folot becsultek 38 hetesen, nem szeretnem epp tulhordani habar azt mondjak a kisfiuk lustabbak. Dominik lesz :)
7/7 A kérdező kommentje:
Naaa de orulok mindenkinek boldog babavarast:)ha van kedvetek irjatok privibe:)
2015. nov. 4. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!