Aki nem ment 3D/4D-s ultrahangra, miért nem ment/megy?
Figyelt kérdés
Nem sajnáljátok/sajnáltátok, hogy kimaradt?#3d 4d ultrahang
2015. nov. 1. 18:16
1/11 anonim válasza:
A doki megcsinálta kérés nélkül is többször, ezért külön nem fizettünk. Igaz, így csak néhány másodperc volt az egész.
2/11 anonim válasza:
Mi se az élményért mentünk, hanem mert egy nagyon alapos 2D-s vizsgálat előzte meg, az ár pedig ugyanannyi lett volna.
3/11 anonim válasza:
Az első gyereknél még csak kevés helyen volt és iszonyat drágán. A minősége...hát szerintem nem érte meg az árát. Mi akkor építkeztünk, az orvosom pedig hosszú, alapos uh-vizsgálatokat végzett, fel is vettük. Szóval ezért nem mentünk, és nem bántuk meg. A másodiknál meg azért nem mentünk, mert az elsőnél sem voltunk, nem a pénzt sajnáltuk. Tudom, le leszek pontozva, de nekem nem is tetszenek ezek a képek igazán. A lényeg az, hogy semennyire nem hiányzott az életünkből. :)
4/11 anonim válasza:
Egyrészt első gyerkőcnél sem csinàltattunk, akkor nem volt rà keret, meg nem is igazàn akartuk, inkàbb a kombinàlt tesztet fizettük. Most a màsodiknàl màr majdnem meg akartuk csinàltatni, aztàn el kellett mennünk szìviltrahangra+ ugye a genetikai ismét. Alaposan àtnézték a babàt, ìgy nem érzem szükségét. A babamozi meg nem izgat. És az egyenlőség is megmarad :)
5/11 anonim válasza:
Teljesen feleslegesnek tartottam, tartottuk a férjemmel. Mi megbánni való van ezen?
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Hát az, hogy sokan mondják, hogy mekkora élmény.
Mi sem megyünk, nekem annyira furák azok a képek.
2015. nov. 1. 23:46
7/11 anonim válasza:
Mi voltunk 4Dn. Elso baba es nagyon kivancsiak voltunk az arcara. Csak ugy hogy legalabb nagyjaboli kepet kapjunk rola. Most a magan dokinal alapbol van 4D is es mindig vartam hogy lathassam. Sajnos most legutobb mar nem volt kiveheto mert igy a vegen a kevesebb magazatviz miatt mar nem ugy mutatja a kepet sajnos. En nem bantam meg. nem vagyok elszallva hogy humegha de engem erdekelt, emlekbe jo. :) 1-2 het mulva meg mar eloben is lathatom: )
8/11 anonim válasza:
"akkora élmény"
A rendes vizsgálaton is épp annyira jól látszik. Ez az egyik. A másik, hogy majd ha kibújt akkor ráérek nézegetni.
9/11 anonim válasza:
Mi sem mentünk,mert nekem 2-3 hetente kellett járni uh-ra egyébként is.
Fogadott orvosom volt,nagyon szépen látszott minden,elmagyarázta,le is videóztam őket.
Én nem tartottam fontosnak ezek után és időm se nagyon lett volna még mászkálni pluszban munka,iskola mellett.
10/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem érdekel. Most várom az első babámat, de nem is akarok ilyen hülyeségért fizetni. Láttam eleget ilyen képet és köszönöm, de szerintem inkább ijesztőek és rondák ezek a képek, amit ezzel csinálnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!