Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aggodnom kéne? Külföldön...

Aggodnom kéne? Külföldön élek, és január 11ére kaptam időpontot (addig nem vizsgálnak meg) akkor leszek 11hetes 6napos! De eléggé félek, itt olvasom hogy mindenki már 7hetesen megy ultrahangra én meg semmit nem fogok tudni az még több mint egy hónap!

Figyelt kérdés
Ti mit mondtok? Van okom az aggodalomra? 6hkm
2012. nov. 29. 15:59
 1/6 A kérdező kommentje:
Természetesen első baba!
2012. nov. 29. 16:00
 2/6 anonim ***** válasza:
hosszú idő. Más orvosnál nem próbálkoztál?
2012. nov. 29. 16:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Noverem is kulfoldon el, ott se "divat" ez a korai vizsgalat. Mivel ott laksz kovesd az ottani protokollt. Sok minden vizsgalat is mas, pld sok helyen nem szurik a streptococcust..stb. Ez orszagonkent mas es mas. Ne aggodj feleslegesen. Ott is tudjak mi a dolguk, csak maskent csinaljak.
2012. nov. 29. 16:05
 4/6 A kérdező kommentje:

Orvos...magánorvost nem tudok fizetni, mert nagyon drága!

Itt ugy működik hogy felhivom a korházat és adnak egy időpontot... ezt kaptam. Azt sem fogom tudni kinél szülök, majd épp amilyen orvos bennt lesz.:S Szoval ha külön orvost akarnék az olyan 2-3ezer euro környékén lenne, arra meg nincs pénzem. szoval van mitől féljek?

2012. nov. 29. 16:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem kell félned, ha minden rendben elég akkor menni. Nyilván értenek hozzá, ez a szakmájuk, szerintem a magyarországi protokoll a fura, hogy annyira korán mennek és olyan sűrűn.
2012. nov. 29. 17:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Szlovákiában (innen vagyok) még csak be sem kell jelentkezni vagy időpontot kérni, magánnál biztos kell, de én állami orvoshoz járok. Megyek mikor bajom van vagy ha csak az éves kontrollra kell mennem.

Ha nem lesz semmi gond addig ne is idegeskedj.

2012. nov. 29. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!