8 hetes kismami vagyok, normális, hogy változó a mellfájás illetve a hányás émelygés, ugye nincsen semmi baj?
Figyelt kérdés
2008. szept. 11. 20:06
1/6 anonim válasza:
Szia!Én is 8 hetes vagyok,nálam is teljesen változó a dolog.Eddig csak émelygés volt,de két napja a nap bármelyik szakaszában képes vagyok hányni.Nyugodj meg,ez mindenkinél más,minden rendben veled.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!!
Boldog babavárást, vigyázz magadra!!
2008. szept. 11. 20:16
3/6 anonim válasza:
Köszönöm!Neked is minden jót és boldog babavárást kívánok!
4/6 anonim válasza:
Szia!Én 28 hetes kismami vagyok és kb a 4 hónapig ezekkel a panaszokkal küzködtem!Alig bírtam dolgozni,most hagytam abba kb 2 hete:(Ha reggel felkelsz egyél egy kis kekszet és igyál egx pohár vízet,lassan keljél fel,ha lehet pihenj sokat,és egyél kevesett,de többször!Remélem tudtam segíteni!Boldog babavárást!
5/6 anonim válasza:
teljesen normális! ha nagyon szenvedsz tole, gondolj arra, hogy azért van, mert benn fejlodik a pici, aktiv :D
ne aggodj :)
és gratulálok
6/6 anonim válasza:
ja, igen, sokan irjak hogy a pocid sose legyen teljesen ures se teljesen tele, az allitolag segit az emelygesen meg a hanyason (nekem semmi valtozas nem volt, de azert jo volt, hogy reggelente mielott felkeltem bekaptam egy kekszet, pihentem egy 5 percet..lehet, hogy csak placebo volt :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!