Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen milyen pózókban...

Terhesen milyen pózókban lehet szeretkezni?

Figyelt kérdés
az érdekelne hogy ha terhes valaki milyen pózbalehet szeretkezni? tudom sok iylen kérdés volt már de nem szeretném kikeresni nem akarok olyan választ hogy olvass vissza!
2008. szept. 11. 19:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Úgy ahogy neked még nem kényelmetlen. Nekem általában úgy jó ha "lovagolok", és még a 9. hónapban is úgy csináltuk.

A lényeg, hogy neked is jó, és kényelmes legyen, semmiképp ne nyomd a pocakod.

2008. szept. 11. 19:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A lovaglas megerolteto lehet elorehaladott allapotban,inkabb oldaltfekve
2008. szept. 11. 19:27
 3/8 Nikcsi ***** válasza:
100%

Szia!

Csatlakozom az elottem szolohoz, azzal egeszitenem meg ki, hogy nekem szemely szerint hatulrol a legjobb, ugy hogy az agy szelere terdelek, vagy csak a szelehez allok es az egyik terdem teszem fel a parom pedig mogem all es ugy hatol be. Szeretem mert menet kozben szabadon tudom izgatni a csiklom is es a pocakomnak sem kenyelmetlen. :)

35 hetes kismami

2008. szept. 11. 19:30
 4/8 A kérdező kommentje:
sziasztok köszönöm szépen! csak a lovagló az most jó vagy nem? mert nekem az a kedvenc pózóm
2008. szept. 11. 20:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

nekem a lovagló jött be:) szintén kedvenc póz:) hamar elfáradok, de ennyi mozgás kell! így legalább olyan mélyre tud behatolni, amilyen mélyen nekem jó esik!! ha hátulról csináljuk, úgy túl mélyen hatol be a párom és ez sokszor fáj! szóval, hajrá lovaglás:)

28 hetes kismama

2008. szept. 11. 20:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

kutya, lovagló, oldalazva esetleg

amikor meg nem lehet mar, akkor meg farkas :)

2008. szept. 11. 21:20
 7/8 anonim válasza:
Irigyelve olvasom hogy a ti párjaitok még közösülnek veletek,az enyém nem akarja fél hogy valami lesz a babával,hogy vehetném rá hogy közösüljünk?
2008. szept. 12. 09:34
 8/8 anonim ***** válasza:

Nemtudom! Az enyem allandoan erre van raallva! Pl Amikor mondom neki, hogy olyan kivancsi vagyok, hogy mi tortenik ott benn, neki arra is az a reakciója, hogy bekuldjon par kémet? :D

Nem hangzott el, de ugy is lehet, hogy te térdelsz, és fogsz vmit derekmagassagban egy picit eloredolve.. majdnem kutya, de megse.. aztan lehet picit hatrebbhajolni.

A masik ugy, hogy forditva lovagolod meg a parod (tehat az arcod a labfeje van), és felig hatradolve letamasztod a kezed, és nagyon finoman mozogsz

2008. szept. 12. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!