Terhesen milyen pózókban lehet szeretkezni?
Úgy ahogy neked még nem kényelmetlen. Nekem általában úgy jó ha "lovagolok", és még a 9. hónapban is úgy csináltuk.
A lényeg, hogy neked is jó, és kényelmes legyen, semmiképp ne nyomd a pocakod.
Szia!
Csatlakozom az elottem szolohoz, azzal egeszitenem meg ki, hogy nekem szemely szerint hatulrol a legjobb, ugy hogy az agy szelere terdelek, vagy csak a szelehez allok es az egyik terdem teszem fel a parom pedig mogem all es ugy hatol be. Szeretem mert menet kozben szabadon tudom izgatni a csiklom is es a pocakomnak sem kenyelmetlen. :)
35 hetes kismami
nekem a lovagló jött be:) szintén kedvenc póz:) hamar elfáradok, de ennyi mozgás kell! így legalább olyan mélyre tud behatolni, amilyen mélyen nekem jó esik!! ha hátulról csináljuk, úgy túl mélyen hatol be a párom és ez sokszor fáj! szóval, hajrá lovaglás:)
28 hetes kismama
kutya, lovagló, oldalazva esetleg
amikor meg nem lehet mar, akkor meg farkas :)
Nemtudom! Az enyem allandoan erre van raallva! Pl Amikor mondom neki, hogy olyan kivancsi vagyok, hogy mi tortenik ott benn, neki arra is az a reakciója, hogy bekuldjon par kémet? :D
Nem hangzott el, de ugy is lehet, hogy te térdelsz, és fogsz vmit derekmagassagban egy picit eloredolve.. majdnem kutya, de megse.. aztan lehet picit hatrebbhajolni.
A masik ugy, hogy forditva lovagolod meg a parod (tehat az arcod a labfeje van), és felig hatradolve letamasztod a kezed, és nagyon finoman mozogsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!