Terhesség másfél éves nagytestvérrel?
Figyelt kérdés
Van egy 5 éves kislányom és egy egy éves múlt kisfiam. Szeretnénk belevágni a harmadik babás próbálkozásba. A 2. terhességem alatt a lányom már ügyes önálló volt. Ami miatt legfőképpen aggódom, az az emelgetés. A kisfiamat nyilván még emelni kell kádba, etetőszékbe,ágyból ki -be, az utcán, pláne ha hiszti van , kapálózás. Igazából ez az egyetlen dolog, amiről nem tudom elképzelni, hogy csinálnám. Mindkét terhességet végig dolgoztam, nem hagytam el magam, de nem emelgettem nehezet. Tapasztalatok, ötletek, tanácsok?2015. okt. 28. 18:42
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy ilyen sokan válaszoltatok, sokat segített! (zöld kéz ment mindekinek) :)
2015. okt. 29. 16:40
12/12 A kérdező kommentje:
Most látom, hogy valaki végig lepontozta a válaszokat. Nem tudom, mi nem volt jó annak a valakinek, vagy csak unatkozott. Én minden választ "hasznos"-ra értékeltem, és tényleg az is volt.
2015. okt. 29. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!