Aki február óta van táppénzen megkapta már?
Figyelt kérdés
12 hetes kismama vagyok,de még nem küldték pedig a papírokat folyamatosan adjuk le.2010. márc. 17. 18:43
1/4 anonim válasza:
nem a munkahelyedről kapod a táppénzt?én onnan kapom és mindig időben megkapom ha nem a munkahelyeden intézik az Oep biztos elhúzza érdeklődjél náluk kérdezd meg ,hogy a hónap hányadik napjáig kell hogy utalják a pénzt biztos ennek is van valamilyen határideje.
2/4 A kérdező kommentje:
Utána jártam és azt írták hogy a hónap 10.-ig
Ahhoz képest 17.-e van.
2010. márc. 17. 19:01
3/4 anonim válasza:
én sem kaptam még,mondjuk én miskolci vagyok,de a cég pesti..(18h)
4/4 anonim válasza:
Sziasztok!Én nov.16 - óta vagyok itthon!És tegnap kaptam először egy keveset!Az első 4 hetet!Szóval nem kapkodnak!A munkahelyem nem TB kifizető hely!Üdv:23 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!