Terhességi depresszió vagy jogos kiborulás? Megbántott, pedig csak rá számíthatok!
Férjem általában kedves velem, néhány havonta van egy kirohanása. Most, hogy babánk lesz, még figyelmesebb volt velem, de tegnap este előjött az agresszív énje. Egyik pillanatról a másikra elkezdett ordítozni, csapkodni. Aztán mutatta mit vesz magának, kérdezte, hogy szeretnék-e én is valamit, bár nekem úgysincs rá pénzem. Nagyon szerettem volna egy babavárós könyvet, de inkább nemet mondtam.
Közös kasszán vagyunk. Táppénzen vagyok veszélyeztetett terhesként, nem tudok sehova menni, mert egész nap hánynom kell. Ő az egyetlen kapcsolatom a külvilággal. Minden nap számoltam vissza az órákat, hogy mikor jön haza. Tegnap is több mint tízszer hánytam, remegtem, szédültem egész nap, mégis meleg vacsival vártam. És akkor ő csapkod, kiabál. Nem érti meg, hogy nem tudok annyi házimunkát elvégezni, mint amikor dolgozom. Azt mondja ő tart el, pedig a táppénz előtt én hoztam haza többet.
Reggelre megbánta, békülne. De nekem nem megy. Ő volt az egyetlen támaszom, mégis hátba támadott. Tegnap este óta csak bőgök, már nagyon dagadtak a szemeim. Pedig hónapok óta még csak nem is veszekedtünk. Nem akarok elválni, a babának apa is kell, de most úgy érzem, ezt soha nem tudom neki megbocsátani.
Azért egy átgondolatlan mondat miatt még nem kell válni.
Mi volt a közvetlen előzménye a kirohanásának? Mert az gyanúsan hiányzik a sztoriból.
a férfiak nehezen értik meg h ilyenkor nekünk nehezebb.de ilyenkor te megkérdezed tőle h őt esetleg mi bántja?mert senki nem ok nélkül agressziv.
de egy-egy ilyen kirohanás miatt nem kell válni...hisz mi nők is vagyunk néha hisztisek,mégse akarnak rögtön válni a pasik nem??
Mi az, hogy ordítozik meg csapkod? :-O
Mi az, hogy mit vesz magának, és hogy "nekem úgysincs rá pénzem", most akkor közös kassza vagy csak zsebpénzen tart?
A babának akkor is lesz apja, ha a sggfejet, akivel élsz, móresre tanítod! Én elég önérzetes vagyok, nagyon durva következményei lennének, ha velem valaki így merne bánni. Neked is az ébredést javaslom! Nem kell válni, de komolyan beszélgess el vele, hogy ez itt most a határ volt, és ha ideges, menjen le futni és vezesse le máshogy, mert te ezt nem tűröd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!