Most idegösszeomlást kaptam? Mennyi az esélye?
Szóval szörnyen vagyok egy másfél hete. Nem is tudom, pontosan hogy kezdődött, csak idegeskedni kezdtem mindenen. Én alapból olyan típus vagyok aki előre helyezi a rossz dolgokat és képtelen a jókra koncentrálni. Ma már olyan szinten kész vagyok, hogy legalább ötször kiorultam és bőgtem. Tegnap este, meg ma is ollóval vagdosni kezdtem a kezemet. Két napja nem alszom, csak ilyen 2-3 órákat. Mert éjszaka is csak sírok, vagy idegeskedek. Ez egyszerűen elviselhetetlen már. Most azt érzem, hogy engem senki sem szeret, meg már semmi jó dolog nincs az életben. Mintha mindentől megfosztottak volna. Most is már aludnék, ha nem borultam volna ki megint. Szabadulni sem tudok azoktól a dolgoktól, amik nyomaszanak. Soha nem volt ilyen szar napom, hogy ötször sírjak. Mihez kezdjek?
17/l
ez inkább hisztéria ( ez nem irónikusan írtam, van ilyen kórkép)
Idegösszeomlásnál az ember sokkal introvertált lesz. Maga elé merevedő semmi tekintet jellemző és kiégetség jellemző hosszú távon. A "hangos szakasz" viszonylag rövidebb.
javaslok nektek valamit. kezdjetek el valamit csinálni. valami újat. amit gyakorolni kell. amibe belemerülhettek kicsit. és amin belül örömöt találtok. ez lehet sport, jóga(!), zsonglőrködés, valami hangszer, kötés, horgolás bármi. sírás helyett aztán lehet ezt csinálni, mert tényleg örömöt ad.
szóval valamiben építsétek fel magatokat. ez amúgy lehetne a suli is ha már azt csináljátok, de ez gondolom nem hangzik jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!