Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » K. Rva szarul érzem magam, de...

K. Rva szarul érzem magam, de csak áprilisra kaptam időpontot, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Abbahagytam pár hónapja az antidepresszánst, és a szorongásgátlót, mert akkor épp jól voltam egy ideig, de most megint sz.r minden, depresszió, szorongás, idegesség, nem tudok aludni. elmentem dokihoz, áprilisra kaptam időpontot...addig senki se írhat fel semmit? én Concorra gondoltam, mert azt már ismerem (nem én szedtem) vagy vmi hasonlót. házidoki írhat fel? csak azt amit eddig is kaptam? pl. csak frontin 0.25-ötöt írhat fel, de 0.5-öt már nem?
2014. febr. 7. 23:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Csak gyógyszert kapsz, terápiára nem jársz? Mert a gyógyszer csak tüneti kezelés, az égvilágon semmit nem old meg! Próbálkozz szerintem máshol is, mondd el, hogy MOST vagy padlón, most van szükséged segítségre!
2014. febr. 8. 01:28
 2/6 anonim ***** válasza:

A háziorvos csak nyugtatót írhat fel. A komolyabb szerekhez szakorvosi engedély kell.

Úgy is mentél oda időpontot kérni egyébként, hogy "Kva szrul" érzed magad? Mert akkor általában korábbra is betesznek.

2014. febr. 8. 11:32
 3/6 anonim ***** válasza:
A Concort a háziorvosod felírhatja. Ez egy pulzusra ható gyógyszer és valóban csökkentheti a szorongásodat. Ha a vérnyomásod is esetleg emelkedett, akkor arra is kapsz gyógyszert. Együtt szedve a Frontinnal már megszüntetheti a problémádat. Ne csüggedj ez csak téli depreszzió. Sportolj és relaxálj!
2014. febr. 8. 22:18
 4/6 A kérdező kommentje:
1 eve szinte folyamatos depresszio+ folytonos szorongas, megemelekedo pulzus. Meg nem voltam ott ahol most, gyerek pszichiatrian voltam, de betoltottem a 18-at igy a korzetihez mentem. 30 percet vartam majd felhivtam oket, a kagylo persze felre volt rakva...bekopogtam pedig elvileg nem szabadott volna, es kiderult hogy csak a draga noverkek beszelgetnek bent, orvos sehol. Mondtam hogy szarul vagyok. 3 orvos is van, de megis ennyit kell varnom...en addig meg is dogolhetek toluk nyugodtan. Ha nincs penzem maganra akkor igy jartam (y) majd elmegyek inkabb hazidokihoz csak az meg olyan kotekedos, utalom
2014. febr. 9. 01:48
 5/6 A kérdező kommentje:
3 hetig voltam gy. pszichiatrian de lof.szt se csinaltak velem. Kaptam a gyogyszereket es ennyi. Az orvosomat akkor lattam ha en akartam latni, amugy nem beszelgetett volna velem. Napokig nem is jott ramnezni vagy valami. Egyszer-ketszer kitoltottem par tesztet es ennyi
2014. febr. 9. 01:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát, sajnos ez van. Üdv a magyar egészségügyben.
2014. febr. 9. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!