Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Voltam wc-n es a feher nemumon...

Voltam wc-n es a feher nemumon sotet zold kis foltot talaltam mintha valami meg fogta volna de semmi olyan szinu nem volt rajtam. Mi lehet?

Figyelt kérdés
Ha babaval lenne valami elmosodna vagy valami? Vagy ereznem ha baj lenne? Baba rendesen mozog.
2015. okt. 24. 12:18
 1/8 anonim ***** válasza:

vagy valami gomba, vagy fertőzés esetleg?

Én erre gondolnék.

hány hetes vagy?

2015. okt. 24. 13:03
 2/8 A kérdező kommentje:
36
2015. okt. 24. 13:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Folyás lehet. Rosszabb esetben magzatvíz.
2015. okt. 24. 13:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megijeszteni, de én mindenképp beszélnék az orvosommal. Ha a baba nem érzi olyan jól magát bent, akkor belekakil a magzatvízbe, annak zöld színe lesz ettől (meconiumos magzatvíz). Ha esetleg ez történik és szivárog, az is okozhat ilyet. Inkább megnézetném, mint hogy baj legyen!
2015. okt. 24. 13:55
 5/8 anonim ***** válasza:

Én is beparáztam egyszer így, mikor fekete farmer és fehér fehérnemű volt rajtam. Aztán megfejtettem a titkot, mert másodszor is előfordult. Egy kevés folyás került a bugyimra, és a nedves, dörzsölődő "remek" fekete farmerből valami sötétzöld szerű anyag oldódott ki, és beszínezte. Ki sem tudtam belőle szedni.

Nem azt mondom, hogy neked is ez van, csak azt, hogy ne kapj rögtön infarktust. Nézesd meg, mi a helyzet, de lehet, hogy valami banális apróság!

2015. okt. 24. 14:03
 6/8 A kérdező kommentje:
De ha baba bele kakilt volna akor nem ereznek valamit? Mert ois mozog..
2015. okt. 24. 14:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem, nem éreznél semmi különöset. Szerintem menj be az ügyeletre vizsgálatra.
2015. okt. 24. 15:06
 8/8 anonim ***** válasza:
MI volt végül, kedves kérdező? Minden rendben?
2015. okt. 24. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!