50 kg vagyok, lehet baja a babámnak, ha terhes leszek?
Szia! Szerintem sem gond, ha késöbb is figyelsz a rendes táplálkozásra..
Barátnöm az eslő terhességét 41 kg-al kezdte (160 cm) és 56kg volt mikor 1 hét túlhordással megszülte a 3250 gr-os keresztfiam:)És szülés után pár héttel ismét 41 kg volt, és persze sehol egy csík csak kockás has.....Így kezdett bele 2 évvel késöbb a 2. terhességbe........ És szülés után pár héttel megint jók voltak az évekkel ezelötti ruhái.....Szóval no para:))
szia!
én is 52 kg voltam és 172 cm vagyok, a derékbőségem nem volt 60 cm. nem estem teherbe, majd elkezdtem még többet enni és híztam 4 kg-t. sikerült a baba, most 61 kg vagyok és 27 hetes terhes. még mindig vékony, csak hasam van, a babám egészséges. de azt tanácsolom, hogy mielőtt gyereket szeretnél hízz pár kg-t hogy ne egyszerre menjen rád sok. a hasamon egy csík sincs. fokozatosan nőtt a bőr rajta. de a császármetszést nekem is mondták, ha nagy lesz a baba.
remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!