Jó anya leszek így? Totál hidegen hagynak a gyerekek, pedig már félidős vagyok. A babámnak örülök és várjuk, de nem tudom, tudok-e mihez kezdeni majd vele.
Terhesen én is ezt éreztem. Abszolút nem érdekeltek a gyerekek, úgy voltam vele, hogy majd ott lesz az enyém, akit csodálhatok és szeretgethetek. Mielőtt megszületett a babám, soha nem volt a kezemben más baba, soha életemben.
A tied lesz, szeretni fogod, ne izgulj :)
Most már szeretem a gyerekeket, de ingert egyáltalán nem érzek, hogy ölbe is vegyem őket a sajátomon kívül.
Csatlakozom!Egy hónap múlva két éves lesz a kisfiam,de a mai napig nem tudok más babákkal,gyerekkel foglalkozni.Ott van párom unokahuga,5 éves,mikor játszani akar,én csak pislogok,bénázok,tök ciki,egy értelmeset nem tudok hozzászólni,mikor a fiammal gond nélkül akár a bevásárlóközpont közepén elkezdek játszani....
Szóval nyugi,szerintem ezzel sokan vagyunk így!
Engem idegesítenek, ha hangoskodnak, főleg a szomszéd gyerekére vagyok nagyon ki. De az én babám, maga a csoda, imádom. 5 hós múlt, nagyon sokat hülyéskedek vele és már ő is próbál utánozni, annyira édes.
Jön majd minden magától, nekem a környezetemben sem volt baba, abszolút kezdő voltam/vagyok. Ha valamit nem tudok, itt utána olvasok, vagy megkérdezem. Egyébként anyuka ismerősöm sincs. Olyan, mintha a Holdon laknánk. :)
Én most várom a másodikat, de hidd el, engem se nagyon hat meg más gyereke!
Nem is tudtam sose úgy "elgügyögni" más gyerekének, mint ahogy mások az enyémnek. (ezt a gügyögést ne szó szerint értsd, azt akartam vele kifejezni, amikor jönnek, megállítanak, "jaj, de szép", meg "szia kis huncut"...)
Mindig kínosan érzem magam más gyerekével, hiába jön hozzánk a kislányom játszópajtija, vele sem tudok úgy foglalkozni, mint a sajátommal.
Pedig imádom a lányomat, és a pocakban levő tesót is már most. :)
A sajátoddal egész más lesz, majd meglátod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!