Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pecsételő vérzés 12. hétben?...

Pecsételő vérzés 12. hétben? Dolgozott valaki így?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

ma reggel mikor elsőnek mentem pisilni, azt hittem elájulok. a vizeletben is látszott hogy pirosas egy kicsit, meg a vécépapíron is volt olyan halványpirosas , nyálkás pecsételő vérzés. nem fáj a hasam, nincs semmi szokatlan tünetem. bementünk az ügyeletre, a doki azt mondta ilyen előfordul, szedjem a Magnéziumot, ne emeljek és pihenjek. rákérdeztem hogy dolgozhatok e? azt mondta igen, de amint ismét jelentkezik fokozottabban a vérzés akkor pihenés teljesen. mostanra már alig van valami a vécépapíron szinte észre sem venni. dolgozom. irodában vagyok, kényelmes széken hátradőlve, a lábam felrakva mint az ágyban. Hihetek a dokinak? tényleg dolgozhatok? egyébként az idegen kívül jól vagyok. a tegnapi UH és a ma reggeli is jó volt. zárt méhszáj, baba rendben, lepény a hátsó falon! a picur még nőtt is 1mm-t tegnap óta :-) holnap délután megyek a magánorvosomhoz, mert ő ma nem volt bent, s még nem kértem el a telefonszámát.

ti mit tennétek? Talán felelőtlenség hogy dolgozom? nem megterhelő a munkám, a táppénzem 40ezer lenne. persze a dokim azt mondta hogy táppénz akkor nyilván nem fogok ellenkezni. de otthon meg megbolondúlnék!

szerintetek? járt hasonlóan valaki?

2010. márc. 17. 11:08
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

tegnap este a saját dokim is mondta hogy nincs gond, a lepényen nincs bevérzés. picurka szép nagy, azaz hosszu és jól fejlődik, szép baba! úgyhogy megnyugodhattunk!!! :-)

köszönöm a hozzászólásaitokat! szép napot!

2010. márc. 19. 09:08
 12/13 anonim ***** válasza:
Örülök,h minden rendben veletek! :)
2010. márc. 20. 07:20
 13/13 A kérdező kommentje:

köszönöm :-) még nőtt is a picur...már 64mm

szép napot

2010. márc. 20. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!