Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pecsételő vérzés 12. hétben?...

Pecsételő vérzés 12. hétben? Dolgozott valaki így?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

ma reggel mikor elsőnek mentem pisilni, azt hittem elájulok. a vizeletben is látszott hogy pirosas egy kicsit, meg a vécépapíron is volt olyan halványpirosas , nyálkás pecsételő vérzés. nem fáj a hasam, nincs semmi szokatlan tünetem. bementünk az ügyeletre, a doki azt mondta ilyen előfordul, szedjem a Magnéziumot, ne emeljek és pihenjek. rákérdeztem hogy dolgozhatok e? azt mondta igen, de amint ismét jelentkezik fokozottabban a vérzés akkor pihenés teljesen. mostanra már alig van valami a vécépapíron szinte észre sem venni. dolgozom. irodában vagyok, kényelmes széken hátradőlve, a lábam felrakva mint az ágyban. Hihetek a dokinak? tényleg dolgozhatok? egyébként az idegen kívül jól vagyok. a tegnapi UH és a ma reggeli is jó volt. zárt méhszáj, baba rendben, lepény a hátsó falon! a picur még nőtt is 1mm-t tegnap óta :-) holnap délután megyek a magánorvosomhoz, mert ő ma nem volt bent, s még nem kértem el a telefonszámát.

ti mit tennétek? Talán felelőtlenség hogy dolgozom? nem megterhelő a munkám, a táppénzem 40ezer lenne. persze a dokim azt mondta hogy táppénz akkor nyilván nem fogok ellenkezni. de otthon meg megbolondúlnék!

szerintetek? járt hasonlóan valaki?

2010. márc. 17. 11:08
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
még annyi, hogy olyan menszi szerü tüneteim vannak. fáj a vesetájékon....ez régen mindig a menszim előjele volt.
2010. márc. 17. 11:10
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
okozhatja más is a vérzést, pl. a méh növekedése, és ez pici görcsöket is okozhat. DE. Én a helyedben ma mindenképpen otthon maradnék, és felhívnám a dokit, hogy nézzen meg pár napon belül. Ha minden oké, visszamennék dolgozni. (egyébként pár napot is lehetsz táppénzen, ez nem akkora gond-sztem.)
2010. márc. 17. 11:14
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is avolt 8 hetesen pár napig barnázásom. Én nem szedtem rá semmit, nem is pihentem, sőt kifejezetten fárasztó a munkám, 8 óra talpon, szaladgálás ide-oda, és nem olt belőle semmi probléma. Nem is gondoltam, hogy baj lehet belőle, mivel nem fájt semmim, meg csak pici folt volt mindig. De most hogy ennyi mindent olvastam itt a fórumon, biztos beparáznék, de szerintem nem kell. Elég "pihentető" a munkád, szerintem az nem befolyásolja a dolgokat. De persze ha később is még jelentkezne, azért doki nézzen meg.
2010. márc. 17. 11:15
 4/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem lehet, hogy tegnap hüvelyi UH-ot csináltak?

2010. márc. 17. 11:18
 5/13 A kérdező kommentje:

Ma reggel megnézett az ügyeletes doki. megvizsgálta a hüvelyt is, méhszájat, az is okés, meg csinált UH-t is, az is rendben volt.

a saját orvosomhoz csak holnap délután tudok menni. sajna két hétig szonte nem is dolgoztam, mivel volt egy kis gond a vérnyomásommal, ami kiderült mégsem magas és nem dolgoztam. így nem vennné a főnök jó néven ha megint nem dolgoznék, mert akkor jobb lenne ha már most táppénzre mennék, azt meg még nem szeretném, ha nem muszáj.

lényegében hasogat a vesémnél, meg egy picit a pocim mintha a havim akarna megjönni, de ennyi szerencsére. a vizeletben már nem pirosas.

nos igen, nagyon megijedtem. itt a munkahelyen nem is mozdulok szinte, csak a kezem jár a sz.gépen.

holnap délután ha a doki azt mondja fekvés, akkor fekvés! az a baj hogy pénzügyi terülten dolgozom és feltórlódik a munka ha nem vagyok. és most nem voltam majd két hetet.

2010. márc. 17. 11:20
 6/13 A kérdező kommentje:
tegnap hasi Uh volt. mondjuk kicsit mélyebbre kellett nyomni azt a ketyerét mert a kiskölök nem akarta megmutatni a lábikóját! :-) de ma reggel is azt mondták nincs baj a babával. aztóa óvatosan lépkedek mintha szegen járnék. :-) és drukkolunk a picinek :-)
2010. márc. 17. 11:22
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem most lenne a havid ideje?Attól fájhat.Legalábbis nekem volt,hogy éreztem. A barnázás melleti munkavégzésről annyit,hogy én az első 3 hónapot VÉGIG barnáztam,nem tudták az okát,mert mindent rendben találtak.Én is irodai munkát végeztem. Aztán a 14. héten kicsit pirosabb volt az addig megszokottnál,na ott beparáztam ,és eljöttem táppénzre.Huss elmúlt a barna,és hamarosan megszületik a kisfiam :) (ja és én is ilyen hatalmas táppénzt kaptam :( ) Úgy dönts,hogy ne kelljen agyalnod,hogy vajon "á vagy b"!Ha biztonságosabbnak érzed maradj otthon!Nálunk úgy szólt a megállapodás a párommal(ő első perctől ágyba dugott volna :) ÉÉÉÉÉDES! ),hogy addig mehetek,amíg "csak" ennyi a baj,amint több lett,mint írtam,itthon is maradtam.. Jó egészséget!
2010. márc. 17. 11:49
 8/13 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

de, mintha mostanában kellene megjönnie. ugye december közepétől már nem figyelgetem,de a havim ideje majdnem most lenne. tulképpen én annyiban rossz vagyok hogy nem szeretek betegnek lennei! de ki szeret? és án úgy érzem hogy van erőm, íbrom ezt az irodai munkát. sőt, legalább nem agyalok és idegelem magamat!

én a dokitól teszem akkor függővé, hogy mit mond holnap! ha azt mondja game over, irány az ágy, akkor irány. ha enged dolgozni akkor jövök. már voltam ismt vécén, semmi jel sincs a derékfájáson kívül. akkor lehet csak a menszi kopogtatott, de rájött hogy eltévedt? :-)

2010. márc. 17. 11:56
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
:) lehetséges.. Azért majd ha látott orvos,írd meg mit mondott! (előző voltam)
2010. márc. 17. 12:08
 10/13 A kérdező kommentje:

köszönöm a segítségeteket, a drukkot...reméljük "csak" az....holnap este kilenckor már mindent jobban fogok tudni!

vigyázzatok ti is magatokra.

2010. márc. 17. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!