Kecskeméten a 12 . heti kisgenetikai Ultrahang közben mi is láthatjuk a babát?
Szia, bár én nem Kecskeméten lakom, de minden kötelező UH-nál mutatják a babát a kismamának is. Mindenhol van egy kivetítő vagy egy plazma vagy legalább egy monitor, ahol mi is láthatunk mindent.
Ne legyél ideges, szépen nyugodtan menj majd el, minden a legnagyobb rendben lesz. Ha pici szerencséd van, van ahol már ilyen idősen tippelnek (vagy látják) a baba nemére. De a babát mindenképp látni fogod, ahogy mozog, ficereg, esetleg bukfencezik a pocakodban. Ez azért is érdekes, mert ilyenkor a kismama még nem érzi a mozgást, pedig a picur ugye folyamatosan mocorog :)
És mindenképpen megnyugtató lesz Számodra az, hogy a baba jól van s végre láthatod Őt.
Sok sikert, ne izgulj tényleg.
És ha UH előtt megeszel egy pici csokit vagy megiszol egy enyhébb cappuccinot, akkor a baba mindenképp felébred ( ha esetleg éppen aludna ) és aktívabb lesz a koffein miatt.
Írd majd meg, hogy milyen élmény volt!
Boldog babavárást,
27 hetes kismama
Az igen ! Én is az Izsáki útiba megyek és az Én barátnőim is azt mondták,hogy nem látták,a aki a vizsgálatot csinálta.
És mikor szóltál megmutatta azért?
11.07-es vagyok. Sajnálom, hogy néhol úgy állnak hozzá a kismamákhoz és a kötelező UH-khoz, ahogyan leírtátok. Én nem is gondoltam volna, hogy van ahol ennyire "hidegek". Igazatok van, lehet únják, de akkor is... egy kismamának - főleg az első babánál - hatalmas élmény minden egyes UH, mert láthatja a picit.
Én ezt tényleg nem értem, lányok :(
27 hetes kismama
( én pl szóltam hogy szeretnék egy fotót a babáról és adtak egyet, ingyen, méghozzá azt 4D-vel csinálták, pedig csak sima UH-val nézték akkor a babát, akkor ezek szerint nekem szerencsém volt s nem mindenhol megy így )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!