Hol olvashatok cikkeket a hasfájásra való alkoholfogyasztásról terhesség alatt?
Felhivtam a napokban a dokinőm, és feltettem neki pár kérdést. A kérdések között volt a hasnyillalás problema (egyszer úgy ereztem mintha leszakadt volna bennem valami, de se verzes, se folyas utana, valszeg a front miatt voltam tulerzekenyebb), szoval az en istenitett, neves, naprakesz, muvelt (kisebb istenno, tenyleg 150%os minden tekintetben) dokinőm azt mondta, hogy ha nagyon elviselhetetlen a hasfajat, egy lehelletnyi alkoholt igyak.
Én még bort se mertem inni, meg semmit, egyaltalan, és az első gondolatom az volt, hogy azert mert faj a pocim gyilkoljam a babócám agysejtjeit??? nekem olyan nonszensz.
Viszont hallottam, hogy nemcsak nekem javasolt egy egy pohar vörösbort a doki.
(tenyleg abbol csak minőségit, mert a vörösbor izesitoszerei elrejtik a bor hibait, pl tul kenes, stb, en ezert vagyok rosszul a nem minosegi vorosboroktol, mert bar izben nem erzem a hibait, de fizikailag igen)
Szoval a kerdes az, hogy tudtok e ezzel kapcsolatban konkret cikkeket linkelni (valamiert a google a bor + terhesseg kombóra bőrrel kapcsolatos dolgokat dob ki :O),
mert szivesen olvasgatnam. (Bár inni nem valoszinu, hogy fogok, leginkabb nulla az eselye)
Itt talán el tudsz indulni, a cikk alján vannak ehhez kapcsolódó további anyagok is:
Jó olvasgatást és boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!