Kismama jóga kevésbé hajlékonyaknak?
En jartam kismama jogara, de semmi koze nincs a hajlekonysagnak az ott vegzett gyakorlatoknak!
Szoval nem lesz megerolteto es hajlekonysag sem szukseges hozza!
Szia!
Az oktatós dvd nekem például nem jött be. Többet letöltöttem és mind nagyon kellemetlen pozíciók voltak, amik tényleg a hajlékonyabbaknak találtak ki, olyanoknak, akik babavárás előtt is jógáztak. Majd indult nálunk egy kismama jóga és ott teljesen normális alapgyakorlatokat végzünk, amit kezdő jógázók is sikerélménnyel, csupán kisebb megerőltetéssel meg tudnak oldani. A jógaoktató mondta, hogy más feladatok kellenek ilyenkor (babaváráskor) a profi és más a kezdő jógázóknak. Neki is van olyan csoportja, ahol mindenki profi jógás és kimerítő gyakorlatokat is tudnak végezni. Mi csak kíméletesen csinálgatjuk. A dvd-k viszont az én tapasztalatom szerint nem bontják le a feladatokat kezdő szintre. De ha számodra nem megerőltető és nincs más lehetőséged, ártani biztos nem árt és a hajlékonyság is idővel kialakul. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!