Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismama jóga kevésbé hajlékony...

Kismama jóga kevésbé hajlékonyaknak?

Figyelt kérdés
Mivel nálunk nincs semmilyen kismama torna, illetve van csak átlag ember munkaidejében, letöltöttem netről egy kismamajógát. Rájöttem, hogy nem nagyon vagyok hajlékony, bár ez nem zavart csináltam úgy ahogy bírtam és élveztem. Párom viszont kiokított, hogy a jóga csak hajlékony embereknek való nem nekem. Én viszont úgy gondolom, ha folyamatosan csinálom hajlékonyabb leszek. Páromnak van igaza, vagy nekem?
2015. okt. 20. 20:52
 1/3 anonim ***** válasza:

En jartam kismama jogara, de semmi koze nincs a hajlekonysagnak az ott vegzett gyakorlatoknak!

Szoval nem lesz megerolteto es hajlekonysag sem szukseges hozza!

2015. okt. 20. 21:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Az oktatós dvd nekem például nem jött be. Többet letöltöttem és mind nagyon kellemetlen pozíciók voltak, amik tényleg a hajlékonyabbaknak találtak ki, olyanoknak, akik babavárás előtt is jógáztak. Majd indult nálunk egy kismama jóga és ott teljesen normális alapgyakorlatokat végzünk, amit kezdő jógázók is sikerélménnyel, csupán kisebb megerőltetéssel meg tudnak oldani. A jógaoktató mondta, hogy más feladatok kellenek ilyenkor (babaváráskor) a profi és más a kezdő jógázóknak. Neki is van olyan csoportja, ahol mindenki profi jógás és kimerítő gyakorlatokat is tudnak végezni. Mi csak kíméletesen csinálgatjuk. A dvd-k viszont az én tapasztalatom szerint nem bontják le a feladatokat kezdő szintre. De ha számodra nem megerőltető és nincs más lehetőséged, ártani biztos nem árt és a hajlékonyság is idővel kialakul. :)

2015. okt. 21. 04:46
 3/3 A kérdező kommentje:
Mivel tornáztam a terhességem előtt, nem okoz gondot, hogy kicsit nehéz, úgyis belejövök, ha rendszeresen csinálom. Első válaszolónak: nem tudom az milyen fajta kismama jóga volt, de itt vannak nyújtó gyakorlatok pl egyenes háttal előre dőlni amennyire tudsz, na hát ez nekem nem nagyon ment. :D
2015. okt. 21. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!