Megkaptam az AFP eredményt. 0,65 Mom. Nem alacsony egy kicsit?
Figyelt kérdés
Van rajta egy olyan hogy Mom 0,62. Korrigált Mom 0,65. Hogy van ez most?2008. szept. 11. 10:02
1/5 anonim válasza:
a MOM értéke normálisan: 0.89-20.00 közt van. picit alacsonyabb, de ne keseredj el. ahogy telnek a hetek az értékek úgy emelkednek, és valószínűleg nem biztos hogy a terhességi hét ott tartott, ahogy számoltátok. afp-re betöltött 16és 18 hét között kell menni, és a 2-3 hét közt is van különbség. van egy másik érték amit néznak az pedig normálisan 33.5-82.5 közt jó.
2/5 anonim válasza:
bocs elírtam mom érték 0.89-2.00
3/5 anonim válasza:
Igen, ez alacsony, Down-kórra utalhat. Most a legfontosabb az, hogy elmenj az UH-ra, végeztessetek el 4-es tesztet, vagy keressétel fel az Istenhegyi Klinikát.
4/5 anonim válasza:
Hat itt mare olvastam olyat, hogy valakit 0,65-os ertekkel magzatvizvizsgalatra kuldtek, de elotte meg genetikussal kellett egyeztetnia. Egyet azert ne felejts el: ez a vizsgalat eleg pontatlan sajnos. Tehat sok esetben teljesen feleslegesen remisztgetik a kismamat.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi, jövő héten megyek UH-ra, akkor ott meglátjuk, mi lesz.
mikor levették a vért már betöltöttem a 16.hetet...
2008. szept. 11. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!