Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megkaptam az AFP eredményt....

Megkaptam az AFP eredményt. 0,65 Mom. Nem alacsony egy kicsit?

Figyelt kérdés
Van rajta egy olyan hogy Mom 0,62. Korrigált Mom 0,65. Hogy van ez most?
2008. szept. 11. 10:02
 1/5 anonim ***** válasza:
68%
a MOM értéke normálisan: 0.89-20.00 közt van. picit alacsonyabb, de ne keseredj el. ahogy telnek a hetek az értékek úgy emelkednek, és valószínűleg nem biztos hogy a terhességi hét ott tartott, ahogy számoltátok. afp-re betöltött 16és 18 hét között kell menni, és a 2-3 hét közt is van különbség. van egy másik érték amit néznak az pedig normálisan 33.5-82.5 közt jó.
2008. szept. 11. 11:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
bocs elírtam mom érték 0.89-2.00
2008. szept. 11. 11:42
 3/5 anonim ***** válasza:
35%
Igen, ez alacsony, Down-kórra utalhat. Most a legfontosabb az, hogy elmenj az UH-ra, végeztessetek el 4-es tesztet, vagy keressétel fel az Istenhegyi Klinikát.
2008. szept. 11. 12:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Hat itt mare olvastam olyat, hogy valakit 0,65-os ertekkel magzatvizvizsgalatra kuldtek, de elotte meg genetikussal kellett egyeztetnia. Egyet azert ne felejts el: ez a vizsgalat eleg pontatlan sajnos. Tehat sok esetben teljesen feleslegesen remisztgetik a kismamat.
2008. szept. 11. 14:16
 5/5 A kérdező kommentje:

köszi, jövő héten megyek UH-ra, akkor ott meglátjuk, mi lesz.

mikor levették a vért már betöltöttem a 16.hetet...

2008. szept. 11. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!