Afp eredményt, ma magkaptam MOM. 0.46 lett . Referencia érték 0.5-2.5-ig jó! NAgyon alacsony?
Hát, az érték közé kéne esnie...! Doki mit mondott?
De amugy nyugi mert abszolút nem megbizható! Még ha jó az eredmény sem biztos hogy minden oké...!
Nekem is határérték lett, én is aggódtam, de az előtte lévő vizsgálatok mint jók lett, a kombinált tesztem is. Így az orvos nem is igazán foglalkozott az afp-s eredménnyel. Sajnos ez egy elavult vizsgálat, már rég el kellett volna törölni, mert sokszor fals eredményt mutat...
Szerintem se aggódj, főleg ha a doki is megnyugtatott!
Szia. Nekem 0,63 lett, amire azt mondták alacsony. El kellett mennem genetikai vizsgálatra, utaztam busszal 90 km-t, elment az egész napom, és a végén azt mondták majdnem hogy feleslegesen mentem el. Végülis kiderült, hogy korán vettek vért, és egyébként is ez az AFP eléggé elavult vizsgálati dolog, már ki is akarták venni a kötelező vizsgálatokból, de azért szivatják még a népet rendesen...
Remélem veled is minden rendben lesz.
Boldog babavárást!
28+3 hkm
szia
nekem is hasonló lett, 0,45MoM. Voltam genetikai tanácsadáson,ott volt uh azzal rendben lett minden így azt mondták, h ne aggódjak. mivel a többi érték jó és negatív az integrált teszt így nem kell foglalkozni ezzel, h alacsony, mert elavult, és ,h csak azért csináltatják a dokik , mert benne van a protokollba állítólag.Nekem a 12.hetin volt orrcsont az is jót jelent meg jó volt az NT 1,4 uhogy nekem nem ajánlották a magzatvízvételt.Sztem ne aggódj , az orvosod is azért mondta, mert biztos volt már ilyen kismamája és rendben volt minden!!
20hetes
egy kicsit hosszú a cikk, de ha lejjebb mész ott eltudod olvasni mit ír kimondottan az ALACSONY AFP-ről!
Engem ez is megnyugtatott, h tényleg nem lehet gond!
utolsó voltam
szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!