Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34 hetesen egyszerűen mindenho...

34 hetesen egyszerűen mindenhogy kényelmetlen együtt lenni a férjemmel. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Gáz elvárni tőle, hogy még 6 hétig a szülésig és ugye +6 hétig a szülés után ne feküdjünk le, ugye?...

Már most nagyon nagy a hasam, sehogy sem kényelmes, sőt kellemetlen, kifáradok közben, megfájdul a derekam, kínlódok, stb.. így meg szerintem neki sem jó, ha csak túl akarok lenni rajta...

Mit csináljak?....

2015. okt. 19. 14:27
 1/10 anonim válasza:
23%
paprikáskrumplit
2015. okt. 19. 14:29
 2/10 anonim ***** válasza:
96%

Máshogy is lehet örömet okozni, nem feltétlenül kell behatolni.

Vannak, akiknek tilos. Azok a fèrfiak is kibírják.

Keressetek más alternatívát.

A férjednek meg kell értenie, hogy a mostani helyzet senkinek sem jó! :)

2015. okt. 19. 14:30
 3/10 anonim ***** válasza:
95%

Most is, ahogy az életben mindig, alapszabály, hogy csak olyat tegyél, ami mindkettőtöknek jól esik. Ha a konkrét behatolás és mozgás kényelmetlen, akkor keressetek alternatív megoldásokat! KÍnlódva nem jó együtt lenni, és ha igazán szeret, akkor hidd el, neki sem valami felemelő élmény azt látni, hogy nem élvezed. Annyi sok más lehetőség van az intim együttlétre. Oldalt fekve gondolom kényelmes, kb. úgy, ahogy alszol, ő pedig tud testhelyzetben alkalmazkodni, hogy más úton-módon örömet okozhass neki, stb. Én 36 hetes vagyok, hanyatt fekve már nem kapok levegőt, négykézláb beszakad a derekam, marad az oldalfekvés, de a lábam sem bírom akármeddig emelni, így nálunk is kezd akadozni a dolog. De ettől én még tudom őt kényeztetni és ő is engem, ha szeretne, csak úgy kell feküdni, fordulni.

Ami nekünk még sokat segít, az a humor. Nagyon-nagyon sokat nevetünk a szerencsétlenkedéseinken :D valahol ez is örök emlék marad.

2015. okt. 19. 14:30
 4/10 anonim ***** válasza:
91%

Ha neked nem jó, ne csináld. Nyilván ő sem erőlteti, ha tudja, hogy neked rossz. Mi egyáltalán nem lehettünk együtt miután kiderült a terhesség, de ez most mindent felülír. 36. héttől egyébként sem javasolják, akkor sem, ha valaki nem veszélyztetett, mert beindíthtja a szülést.

26+3 hkm

2015. okt. 19. 14:35
 5/10 anonim ***** válasza:
69%
elég szomorú, ha nem veszi észre, hogy neked ez már nem jó, csak muszájból csinálod.
2015. okt. 19. 14:41
 6/10 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem nem kell a férjet okolni ezért, mindenkinek van szája, meg lehet mondani, hogy nem esik jól, ne csináljuk. Találjunk ki valami mást! Olyan sok más lehetőség van, és sok testhelyzet is, állva, ülve, fekve is, zuhany alatt, orális szex is van, kézzel is lehet örömet okozni, stb. De ha semmi, de semmi nem indít be, akkor is meg lehet hagyni a férfinak, hogy magának tudjon örömet okozni, ez sem ördögtől való. Nagyon fontos az őszinteség, más szintre helyezi a kapcsolatot. Nem hiszem, hogy ilyen téren érdemes elhallgatni bármit is.
2015. okt. 19. 14:43
 7/10 anonim ***** válasza:
78%

Sajnos a hülye elvárások miatt (gáz, ha 12 hétig nincs szex - milyen kérdés ez???) a nők inkább nem szólnak, és kínlódva is, de megteszik, mert azt veri beléjük a net, a barátok, minden, hogy KÖTELESSÉG.

ÉS igenis itt jön a férfi felelőssége, hogy ha látja, hogy kellemetlen, szenvedés, nyűg, akkor anélkül is tudomásul veszi, hogy a nő szólna.

2015. okt. 19. 14:47
 8/10 anonim ***** válasza:

Számomra elég szomorú, hogy közös gyereketek fog születni,de annyira őszinte nem tudsz lenni vele, hogy elmond neki a problémádat, illetve benne nincs annyi megértés, hogy ne erőltesse?

Meg eleve szerintem az gáz, hogy neki nem tűnik fel hogy neked nem jó a dolog?

Mi a 25. héttől nem szeretkeztünk,mert egyszerűen kellemetlen volt nekem.

Nem tiltott a doki, nem volt semmi gond a terhességgel, de a párom is észrevette hogy nem élvezem, és sose erőltette, meg lett ez beszélve!

Máshogy is tudtam neki örömet okozni, soha nem volt semmi elvárása.

Szerintem jobb lenne ha leülnél vele, és átbeszélnétek,és nem itt várnád a tanácsokat idegenektől, hiszen ő lesz a gyereked apja, és ennyire szerintem alap lenne, hogy őszinték legyetek egymással.

szülés után se tudsz majd szexelni egyből, sőt , szerintem készüljetek arra is fel, hogy hetekig lehet hogy felkelni se tudsz, nem hogy szeretkezni.

de nem akarok okoskodni, kellemes babavárást! De ha neked nem kényelmes, és rossz, akkor nem szabad erőltetni!

39.hetes kismama

2015. okt. 20. 10:32
 9/10 anonim ***** válasza:

Hadd reagáljak akkor egyetlen férfiként.

Az előttem szóló ezt írta: "Máshogy is tudtam neki örömet okozni,"

Elég baj, ha a férjednek öröm az, ha te kézzel, lábbal, szájjal akárhogyan eléred, hogy kielégüljön. MErt egy normális, a felségét szerető férfinek ez tényleg ennyi, élvezi és kész. de az örömhöz meg a boldogsághoz bizony semmi köze.

Az én feleségem is volt várandós, sőt, komoly szövődménye lett, többször plasztikázták, volt, hogy egy műtét után fél évig nem volt házaséletünk, de soha nem hagytam volna, hogy egy orgazmus miatt dolgozzon rajtam, míg neki semmi sem jut... mert ez nekem nem öröm és nem boldogság. Akinek az, az ne nősüljön meg, járjon utcalányhoz...

45/F, 21 éve nős.

És kitartást a hátralevő hetekre, egészséges babát kívánok!

2015. okt. 20. 18:25
 10/10 anonim ***** válasza:
a felség meg nyilván freudi elírás volt a feleség helyett :)
2015. okt. 20. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!