Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23 hetesen mitől fájhat így a...

23 hetesen mitől fájhat így a hasam?

Figyelt kérdés
Kb 4x éreztem ilyet a terhességem alatt,hogy annyira fáj és kellemetlen.Nem tudom elmondani hol pontosan,de középtájon meg köldök felett.Nem tudom görcs e vagy nem,de kellemetlen.Olvastam,hogy vastól is lehet.Igaz ez?Mostanában szedek vasat mert alacsony.Savam is van egy kevés mert éjszakánként érzem a torkomban.Pár napja hányingerem is van megint.Wc-ni,ha fáj a hasam, van,hogy nem tudok,de érzem,hogy kellene.Nem emlékszem pedig,hogy olyat ettem volna tegnap.Szoktam ilyen répa narancs rostost inni.Néha kólát is,de keveset.Szerintetek mitől lehet?
2015. okt. 16. 08:28
 1/5 anonim ***** válasza:
A vastól általában szokott székrekedés lenni.
2015. okt. 16. 08:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is szokott így fájni egy ideje, főleg éjjel, több óra fekvés után, de van, hogy nappal is. Van, hogy az egész, van, hogy csak féloldalasan, nekem itt azt írták, hogy a baba miatt, mert ha harántfekvésben van lent, akkor az egész hasam aljánál ez van, ha féloldalasan van, akkor meg pont azon az oldalon érzem ugyanezt. Már a 17. héttől volt, hogy úgy mentem ki wc-re éjjel, mint egy nagymami:D A magnéziumadag emelése segít valamennyit.
2015. okt. 16. 09:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Amúgy nem lehet, hogy csak puffadsz? A baba már fentebb van ilyenkor, a gyomrot is ügyesen tudja rugdosni, legalábbis az enyém:D
2015. okt. 16. 09:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Én nem tudom,hogy puffadok e vagy valami,de csak bal oldalra fekve volt jobb.Most kicsit jobb.De már reggel 7- től fáj.De ma bemegyek a házi orvoshoz,hogy írjon másik vas tablettát.Meg váltok ki magnéziumot mert én azt nem is szedtem.Csak elevitet szedtem 14 hétig.
2015. okt. 16. 10:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Olyat válts ki magnéziumból, amiben B6 is van. Nekem az orvosom kb. minden alkalommal elmondja, hogyha fáj, húzódik, akkor emeljem meg 2-3 napig jó magasra a magnéziumadagot, és akkor vegyek vissza belőle, ha jobb lett, vagy ha hasmenést csinál, túladagolástól nem kell tartani, mert kiürül a fölösleges, viszont nagyon sokat segít. A székrekedést is meg tudja oldani, amúgy az útifű maghéjat nagyon tudom ajánlani gyomorproblémákra, napi egy evőkanál, és sok folyadék. Nekem sokat segít/segített.
2015. okt. 16. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!