Mitől fájhat ennyire a jobb mellem alatti terület 40 hetesen is?
Kedves Kérdező!
Nekem is most kezdett el fájni, főleg amikor sokat hajolgatok, ülök. Nem is annyira fájás, inkább szúró érzés, de nyomásra nem érzékeny. Most folyamatosan ezután olvasok, mert olyan szörnyű dolgokat látok a neten. (Hellp) Bár kétlem, hogy nekem az lenne, mert egyáltalán nem vizesedek, nincs magas vérnyomásom és hányingerem sem. Egyedül a CRP értékem magasabb és a magzatvizem kevesebb. Azért gondolom, hogy a máj az azért sokkal jobban fájna, és nem múlna el egy kis pihenéstől vagy reggelre. Az a baj, elég sokat betegeskedtem a terhesség alatt és amúgy sem simán indult, úgyhogy már mindentől félek és semmin sem lepődök már meg. Megvan már a baba? Jobban lettél?
34 hetes km
Szia! Köszönöm, igen már megszültem hétfő délután :) Nem múlt még mindig el ez az érzés, de már enyhült. Hogy mi ez nem tudom, de a doki szerint a baba okozta ahogy nyomta a szerveket és mivel még húzódik össze minden, ezért nem múlt el teljesen a fájdalom.
Viszont ha megszültél figyeld a babád nagyon, mindenről tájékoztasd a dokit és a csecsemősöket, mert nekem fertőzésem sem volt, csak bővebb folyás amire kúpot kaptam, a babára ez mégis veszélyes volt, magas lett a CRP-je ami miatt antibiotkumot kellett kapnia 3 napig. Ha csak lustább vagy kevesebbet szopik, vagy bármit észlelsz nyaggasd őket. Nálunk hazamenetel előtt derült ki, mert nem foglalkozott senki a bajommal.
Köszönöm a választ! Gratulálok! Majd szerdán megyek NST-re aztán mikor viszem az eredményt akkor én is megemlítemm a dokimnak. De addig is köszönöm a megnyugtatást.
Hát Nekem magas volt a CRP-m uh én szedtem antibiotikumot, remélem attól minden rendben lesz a picurral, de köszönöm a figyelmeztetést, nagyon fogok rá figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!