Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 hetes vagyok,3 hete érzem...

21 hetes vagyok,3 hete érzem a picit mozogni, bár eddig nem minden nap éreztem. Ma egész nap mozgott. Ez azt jelenti, hogy mostmár minden nap fogom érezni? Mostmár kezd majd erősebben is rugdosni?

Figyelt kérdés
a maiba volt valami különös,egyszer akkorát rugott hogy még a távkapcsoló is libegett a hasamon.
2008. szept. 10. 19:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet így is, de nem feltétlenül..Mondjuk mostmár biztos mindennap érzed majd, de hogy milyen erősen gyakran stb..az az ő hangulatától függ :) a személyiségük sokszor már pocakon belül megmutatkozik, nekem pl.elég nyugis volt a fiam végig elég keveset mozgott :)és most is olyan, van aki meg egy kis energiagombóc már méhen belül is:)
2008. szept. 10. 20:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Én 25hetes vagyok és nagyon sokat mozog a picim.Általában lefekvéskor kezdi el,de akkor képes egész éjszaka mozogni.Ha már egyszer elkezdet mozogni akkor mozogni is fog.Biztos fogod erősebben is érezni,de hidd el nagyon jó érzés.Nekem nagyon tetszik!
2008. szept. 10. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!