Terhességi rosszullét ellent mit tegyek?
Figyelt kérdés
12 hetes kismama vagyok! Nagyon küzdök a rosszullétekkel főként a hányingerrel és a gyomorégéssel! Hányni nem hányok csak egész nap szenvedek, enni alig birok pedig ilyenkor nagyon fontos lenne! Valami tippeket adnátok hogy mivel szüntessem vagy enyhítsem ezeket? Előre is köszönöm!2015. okt. 15. 10:59
11/18 anonim válasza:
Terhesség eleje óta szedem a magnéziumot, ezért a széklet nekem is rendben :) hogy nèlküle mi lenne, azt nem tudom...
12/18 anonim válasza:
Egy pár korty kóla és pár darab háztartási keksz. Nekem bejött!
13/18 anonim válasza:
Hányingerre hideg kóla vált be nekem. Pedig nem is szeretem a kólát, de akkor nagyon jól esett.
14/18 anonim válasza:
Ez a cola dolog hogy van, elmesèlitek?
Én is kipróbáltam, de kb addig múlt el a hányingerem, amíg ittam.
Tehát nem használt...
Nektek hogy? Ittál 2 dl-t és aznapra elmúlt a hányinger?
15/18 anonim válasza:
Elso vagyok, en kortyolgattam, mikor felfordult a gyomrom, nyar volt, jegkockakat is tettem bele, azt is szopogattam.
16/18 anonim válasza:
Ez oké, de mennyi időre mulasztotta el a hànyingert?
17/18 anonim válasza:
Fel orara, orara, ez sok mindentol fugg.
Ne napokat gondolj, mikor ereztem, h tobb kettonel, ittam egy-ket kortyot, megnyugodott a gyomrom. Aztan persze ujra jott az emelyges, de igy dolgozni legalabb tudtam, vagyis kevesbe szenvedve dolgoztam.
18/18 anonim válasza:
Csak türelem!Ha megszülsz,elmúlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!