Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességi rosszullét ellent...

Terhességi rosszullét ellent mit tegyek?

Figyelt kérdés
12 hetes kismama vagyok! Nagyon küzdök a rosszullétekkel főként a hányingerrel és a gyomorégéssel! Hányni nem hányok csak egész nap szenvedek, enni alig birok pedig ilyenkor nagyon fontos lenne! Valami tippeket adnátok hogy mivel szüntessem vagy enyhítsem ezeket? Előre is köszönöm!

2015. okt. 15. 10:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Terhesség eleje óta szedem a magnéziumot, ezért a széklet nekem is rendben :) hogy nèlküle mi lenne, azt nem tudom...
2015. okt. 15. 13:36
 12/18 anonim válasza:
Egy pár korty kóla és pár darab háztartási keksz. Nekem bejött!
2015. okt. 15. 14:25
 13/18 anonim ***** válasza:
Hányingerre hideg kóla vált be nekem. Pedig nem is szeretem a kólát, de akkor nagyon jól esett.
2015. okt. 15. 16:04
 14/18 anonim ***** válasza:

Ez a cola dolog hogy van, elmesèlitek?

Én is kipróbáltam, de kb addig múlt el a hányingerem, amíg ittam.

Tehát nem használt...

Nektek hogy? Ittál 2 dl-t és aznapra elmúlt a hányinger?

2015. okt. 15. 20:11
 15/18 anonim ***** válasza:
Elso vagyok, en kortyolgattam, mikor felfordult a gyomrom, nyar volt, jegkockakat is tettem bele, azt is szopogattam.
2015. okt. 15. 21:13
 16/18 anonim ***** válasza:
Ez oké, de mennyi időre mulasztotta el a hànyingert?
2015. okt. 15. 21:43
 17/18 anonim ***** válasza:

Fel orara, orara, ez sok mindentol fugg.

Ne napokat gondolj, mikor ereztem, h tobb kettonel, ittam egy-ket kortyot, megnyugodott a gyomrom. Aztan persze ujra jott az emelyges, de igy dolgozni legalabb tudtam, vagyis kevesbe szenvedve dolgoztam.

2015. okt. 16. 10:03
 18/18 anonim válasza:
Csak türelem!Ha megszülsz,elmúlik!
2015. okt. 16. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!