Terhességi rosszullét ellent mit tegyek?
Figyelt kérdés
12 hetes kismama vagyok! Nagyon küzdök a rosszullétekkel főként a hányingerrel és a gyomorégéssel! Hányni nem hányok csak egész nap szenvedek, enni alig birok pedig ilyenkor nagyon fontos lenne! Valami tippeket adnátok hogy mivel szüntessem vagy enyhítsem ezeket? Előre is köszönöm!2015. okt. 15. 10:59
1/18 anonim válasza:
Mindenkinek mas jon be.
Gyomoregesre Salvus viz, Rennie, emelygesre hideg kola, gyomberes keksz. Ezeket hasznaltam.
3/18 anonim válasza:
Én mindent kipróbáltam, de nagyjából cseszhetem :)
Most 14 hetes vagyok, ebben a hétben kezdett javulni, bàr én még tegnap is hánytam, meg a reggeli rosszullét ma is megvolt.
Gyomorègésre salvus víz plusz sok víz napközben, hogy higítsd a savat, hányingerre a mentolos illat, íz... Negro, és van egy mentolos krèmem, azt szagolgatom.
Ne aggódj, nekem sincs étvàgyam. De a baba elveszi, ami neki kell.
4/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2015. okt. 15. 11:55
5/18 anonim válasza:
Nekem most úgy tűnik, ami bejön: lereszelem a gyömbért, bele méz és citrom leve (ezt én össze szoktam turmixolni, hogy ne legyen darabos) és ezt hígitom mint egy szörpöt. Szerintem használ, plusz nagyon egészséges :)
6/18 anonim válasza:
Nekem ez jött be: felpocolt felsőtest, vízivás, banán lefekvés előtt.
Milyen vitamint szedsz? Gravida, Eleveit nagyon rá tud tenni...
7/18 anonim válasza:
Ja, és bal oldalon alvás, hogy a gyomrod záróizmára minél kevesebb nyomás nehezedjen, és a nyelőcsöved ne legyen lentebb, mint kellene.
8/18 A kérdező kommentje:
Femiobion 800-at szedtem most kezdem majd el a 400.asat. Ezekről azt olvastam hogy székrekedés okoznak na hát az is van rendesen :(
2015. okt. 15. 12:25
9/18 A kérdező kommentje:
* Femibion
2015. okt. 15. 12:26
10/18 anonim válasza:
Székrekedésre nekem a nagy mennyiségű magnézium és az útifű-maghéj vált be (1 ek-lal 2-3 deci vízben este megíizsom, ha épp gond van, és tök jól helyrerak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!