Ha a negyediket szülném, megbeszélném az orvossal, hogy kössön el.
Miért ellenzi a férjed? Ő szeretne még 5.-et?
2015. okt. 9. 20:27
2/15 anonim válasza:
Mi két gyereket terveztünk, amikor megszületett a második, akkor tetettem fel spirált. 10 hónap múlva terhes lettem... Úgyhogy megszületett a harmadik. Utána gyógyszert szedtem, ami mellett szintén terhes lettem, de elvetéltem. Aztán azóta erősebb gyógyszert szedek, mostmár több mint 1 éve, eddig jónak bizonyult. De most adtam be a kérelmet sterilizációra, úgyhogy ha minden jól megy április körül el is kötnek :)
2015. okt. 9. 20:28
3/15 A kérdező kommentje:
Nem,nem szeretnénk 5. babát :)
A beavatkozástól félt, hiába mondtam, hogy gyors és laparoszkóppal csinálják.
A spirált sem bírom :( egy hónapból 3 hetet véreztem tőle...
Nem sok lehetőség marad az óvszeren kívül...
A hüvelygyűrű macerás?
2015. okt. 9. 20:31
4/15 anonim válasza:
Konyorgom, hogy az uristenben van idotok 4 gyerek mellett barmifele nemi eletet elni? Tanits mar egy kicsit, mer' ez szamomra konkretan elkepzelhetetlen...
2015. okt. 9. 20:49
5/15 anonim válasza:
4 gyerek van. Pont 1 éve injekciót használok. Doki 3 havonta felírja. Bevált, és semmi vérzés nincs mellette, amit nem bánok.
2015. okt. 9. 20:51
6/15 anonim válasza:
A Nuvaring hüvelygyűrű miatt haltak már meg nők.Nem ajánlott az esetedben.Másikról nem tudok,de ez a fajta veszélyes.
2015. okt. 9. 20:52
7/15 anonim válasza:
Mi az elképzelhetetlen? Oké,hogy 4, meg kicsik is, elevenek is, de azért eljön az is, hogy elnyugodjanak :) Bár előfordul, hogy én alszom el előbb......Ja,meg dolgozni is visszamentem, egyet viszek oviba, egyet suliba, kettőt bölcsibe.... Sőt, megcsináltam mellettük 3 hónapja a másoddiplomát.... Nem könnyű menet, meg fárasztó is a 4, de még bírom.....:)
2015. okt. 9. 20:55
8/15 anonim válasza:
Mi óvszert használtunk. Szabályosan alkalmazva és minöséget véve tökéletesen megbízható.
Szexre nekünk is volt idönk a 4 gyerek mellett, elvégre azért nem napi 24 órában vannak ébren.
2015. okt. 9. 21:08
9/15 anonim válasza:
3 gyerek után nekem hormonális spirálom van. A tablettától össze-vissza véreztem, az erősebbtől idegbeteg voltam, a gumit meg nem bírjuk.
2015. okt. 9. 21:39
10/15 anonim válasza:
Óvszert. És igen, mi is éltünk,élünk szexuális életet még az 5. gyerek után is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!