Most szült a kiskutyánk és 4 honapos terhes vagyok, elkaphatok bármilyen fertőzést? Vagy ez nem igaz?
Ha TE nem szeretnéd a kutyát akkor nem takaritanál utána és nem vinnéd sétálni,ezt is mondd meg neki.
Szobába meg a baba miatt se menjen majd be mert ha bolhás akkor a matracban is szépen elszaporodhatnak a bolhák és tele lesztek csipésekkel.Párod nem egy felelős állattartó sajnos.
(az már csak a magánvéleményem ha kutyával ennyire nem tud bánni,mi lesz majd gyerekkel??)
Nem kell félned a kutyától, amennyiben a párod felelős állattartó (és apa-jelölt) módjára elviszi a kutyákat egy állatorvoshoz és végigcsinálja az alapvető higiéniai és egészségügyi protokollt. De minél előbb, mert a bolhák hajlamosak elszaporodni.
Megértem, hogy nem szívesen hoznád haza egy bolhás lakásba a picit, de hidd el, egy tisztán tartott, ápolt kutya semmivel nem hordoz több fertőzési veszélyt, mint egy emberi látogató. Nyilván nem hagyod, hogy a kisgyereket megnyalogassa. Nagyon kevés kórokozó van, ami állatról emberre terjed.
Ettől függetlenül a kutyát meg kell nevelni, nem az a megoldás, hogy amint megszületik a gyerek, repül a lakásból, mert szerencsétlennek beleszakadna a szíve. (Mellesleg a párod részéről sem épp dicséretes ez a hozzáállás.) Kompromisszumot is lehet találni, és ezt MOST kell elkezdeni, nem amikor a gyerek már megszületett. Párod emberelje meg magát és tisztázza ezt a helyzetet.
Az én gyerekem is két kutya meg egy macska mellé fog születni, de a kutyáim magaviseletéért és egészségi állapotáért tűzbe tenném a kezem.
hát valoban nem normális a pasi ha inkább a kutyát választja..elgondolkodnék a helyedben ha miattad és a baba miatt semmi kompromisszumra nem képes.
Én is imádom a kutyáimat,ill. már csak egy van,de beláttam hogy nem a kutya az első már....ha több kapcsolata is emiatt ment tönkre és igy se tud magába nézni hogy benne lehet a hiba akkor nem várnék tőle tul sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!