Azokhoz szólnék akik ikreket várnak vagy voltak várandósak. A rosszullétekkel hogy voltatok?
8 hetes vagyok ikrekkel de 2hete brutális rosszulléteim vannak, és nem csak a reggeli órákban hanem egész nap. Nem birok enni, az inni valótól is rosszul vagyok , a sima vizet sem kivánom. Viszont muszály vagyok enni pár falatot mivel akkor meg korházban kötnék ki infuzióra kötve, de nem egyszerü a dolog.
Ti hogy vagytok voltatok a rosszulléttekel? Mikor mult el? Szeretnék tanácsot kérni, lehet e valami hányinger elleni szert pl dedalont szedni szerintetek. Vagy majd a dokit kérdezzem inkább. Köszönöm a válaszokat előre is.
Bár ikerterhességem nem volt, mindhárom terhességemnél egész nap rosszul voltam. Nem hiszem, hogy a rosszullét a gyerekek számával van összefüggésben. Második terhességemnél az 5. héttől a 13. hétig egész nap hánytam, sokszor még éjjel is fel kellett kelnem ezért, de egy barátnőm a szülés napjáig egész napos hányingerrel/hányással küzdött.
Igazából nincs tuti módszer, magadnak kell kikísérletezni, hogy neked mi válik be. Sokaknak segít, ha felkelés előtt kekszet esznek, de segíthet a narancs, gyömbér is. Én pl. második terhességemnél csak a paradicsomlevest bírtam megenni, a harmadiknál pedig bevált ha hánytam evés előtt. Edd ami jól esik, az se baj, ha néhány hétig csak minimálisat eszel, de a folyadékbevitelre figyelj, nehogy kiszáradj! B6 vitamint lehet szedni, úgy tudom, Deadalont is, de arról inkább az orvost kérdezd.
Szia! En ikrekkel voltam terhes. Az elso 14 het brutal volt...vagyis azt mondanam, h a rosszulletek az 5. hettol kezdodtek kb. Sosem hanytam, de egesz napos rosszulleteim voltak. Este alig vartam, h agyba keruljek, m annyira rosszul voltam. Alig birtam enni. A sok gyumolcs segitett, foleg a mandarin! Meg igyal gyomber teat, m az kicsit csokkenti a hanyingert.
A 14. hettol elmult a hanyinger es tudtam rendesen enni. Ezutan viszont neha kegyetlen gyomoreges tort ram, amin viszont a Rennie segitett!
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Egy két tanácsot megfogadtam, és úgy néz ki kicsit jobb lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!