Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, titeket milyen...

Kismamák, titeket milyen "jotanácsokkal" látnak el? És hogy kezelitek?

Figyelt kérdés

Nekem legutóbb azt sütötte el a sógornom, hogy most aludjuk ki magunkat, mert szülés után nem fogunk aludni. Nem tudom, 1. miért gondolta, hogy ez nem jutott eszünkbe, 2. Hogy tudja valaki előre kialudni magát, 3. Miért kene mar most ezen gyotrodnunk.

A "majd megtudjatok" kezdetű mondatokat meg a legjobb fej barátnőm is elsütik, úgyhogy tartok tőle, majd en is osztom a sok bölcsességet.

12+2 hkm

2015. okt. 5. 23:07
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
7-es, örülünk, hogy laza vagy és vagány, "mondjukénissokatdolgozom", a kérdésemet pl. vasárnap késő este írtam ki, de én meg azt nem értem, miért ír valaki olyan kérdéshez, ami nem rá vonatkozik. Lehet, hogy nagyon ráér? :D
2015. okt. 6. 16:55
 12/12 A kérdező kommentje:
10-es: ez nagyon vicces. :D
2015. okt. 6. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!