Most várom a 3. babám, nem terveztük, gyógyszer mellett
fogant. Elvetetni képtelen lettem volna, de a mai napig nem
nem igazán akarom Őt. most vagyok 16 hetes. Meg fog
változni ez az érzés?
Szia ! először is szerintem nyugodj meg ! biztos meg fog változni ez az érzésed ha magszületik a pici és a karodban tartod ugyanolyan boldog leszel mint az első két babáddal voltál!biztos nem olyan mintha betervezett baba lett volna de nagyon jól tetted hogy nem vetetted el!üdv neked egy szintén 32 hetes kismama
2008. szept. 10. 12:54
Mi sem terveztük a 2. babát, /hoppá baba/ 10 év után és 35 felett fogant. A terhességet nagyon rosszul viseltem végig rosszul voltam. Nem tudtam én sem mit kezdeni az új helyzettel. A párom szerencsére nagyon örült, pláne mikor a genetikán kiderült, hogy ő is lány lesz. Igazából a 9. hónapban döbbentem rá, hogy megint nem lesz éjszaka alvás, nem biztos, hogy visszavesznek a munkahelyemre, és mit is kezdek egy csöpséggel megint.
Mikor megszületett szerencsére gyorsan / kárpótlásul a 9 hónap rosszullétért/ már nem bántam, hogy megtartottam.
Most meg már egyszerűen imádom és nagyon örülök neki. Mondtam is, a picurnak, hogy nem tudom kiküldte, de nagyon jól tette.
Hidd el neked is megfog változni a hozzáállásod és az érzéseid. 11 hetes kislány anyukája.
2008. szept. 10. 13:04
13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató válaszokat!Remélem nálam is így lesz és fogok tudni örülni a picinek!
Szia! Ne haragudj, hogy ezt megkérdezem: nem lehet, hogy azért nem örülsz úgy a babának, mert nem annyira jó a házasságod? Gondolom az első kettőnél még minden oké volt. Egyébként a párod sem örül?
Azért kívánom, hogy úgy érezz, mint az első kettőnél és a házasságod is helyre rázódjon!!!
2008. szept. 10. 13:51
Én az első babámat várom, akit szintén nem terveztünk, csak jött. Eleinte furcsa volt, nem igazán tudtam hova tenni a helyzetet, nem voltam rá felkészülve. Amúgy nagyon sokat gondolok mostanában arra, hogy ez a baba tudta, hogy most kell jönnie. Jövőre leszek 30 éves és pont az év elején mondtam a páromnak, hogy jó lett volna 30 előtt szülni, de ebből már nem lesz semmi. De Maszatka úgy tűnik nem így gondolta és márciusban megfogant. Ráadásul amíg nem tudtam, hogy terhes vagyok, rengeteg olyan dolgot csináltam, ami az első pár hétben nagyon nem ajánlott: költözködés közben cipekedés (ráadásul lift nélkül fel a harmadikra), jakuzzizás, kimerítő túrázás, stb. És mégsem volt semmi baj. Amikor ezeket végig gondoltam, tudatosult bennem, hogy ez a pici ember ennyire meg akar születni és már most így ragaszkodik hozzám/hozzánk, na akkor éreztem, hogy el vagyok veszve :)
2008. szept. 10. 14:10
Szia!!Nagyon jó, hogy vannak még olyan Nők akik nem akarnak abortuszt!!Sajnos nekünk nem lehet saját babánk(lombikkal sem). Ha esetleg mégsem tudnád megtartani, írhátnál nekem!!MI NAGY ÖRÖMMEL ÖRÖKBEFOGADNÁNK!!!Mindennél jobban vágyunk egy Kisbabára!!!Remélem nem sértő az üzenetem!!!
2008. szept. 30. 15:56
17/19 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolónak írnám.nagyon aranyos vagy,de nem bírtam elvetetni sem,örökbeadni sem lennék képes,majdcsak átjutok a mélyponton.
Utolsó voltam..:D Remélem így lesz, és átjutsz a mélyponton!!!Szorítok Neked!!!És sikerülni fog!!Jó ANYA vagy!!
Mi beadtuk a kérvényt az öf-hoz. Talán dec. elejére lesz határozatunk!!És akkor már nekem sem kell sokat várni egy csöppségre. Sajnos nekünk meghalt a kisfiunk!!
2008. okt. 9. 15:01
19/19 A kérdező kommentje:
Bízom benne,hogy sikerül Nektek!Sajnálom ami a kisfiaddal történt!Biztosan jó helyre kerülne a pici,ez már a hozzáállásodon látszik,hogy jó anya leszel!SOK SIKERT!!!!
Kapcsolódó kérdések: