Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sose gondoltam, hogy én is...

Sose gondoltam, hogy én is felteszem egyszer ezt a kérdést. De más is látja amit én? Vagy képzelődöm?

Figyelt kérdés

Egyedül vagyok itthon, és nem tudom, hogy megbolondultam-e...

Bocs a rossz felvételért, de nem bírok normálisabbat csinálni, remeg a kezem.

[link]

2015. okt. 3. 13:38
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
0%
És az nem ugyanaz hogy ti már oldalak óta engem szedtek szét? :) Vajon miért? Mert nem vegyülök, azért :) Ilyen egyszerű. Azt mondjátok, hogy irigy vagyok. Ugyan mire volnék? :) Szerencsére mindhárom terhességemnél tökéletesen boldog voltam a ti gratulációtok nélkül is :)
2015. okt. 5. 07:36
 42/42 anonim ***** válasza:
93%

Hogy lenne már ugyan az?? A 41-es jól írja, Te olyasvalakit bántottál, aki semmi rosszat nem csinált, és nem volt senkivel sem bunkó, még veled sem azok után amit írtál neki.

Ellentétben veled, aki minősíthetetlenül viselkedik minden ok nélkül. Eddig azt hittem azért mert neked nem jön össze a baba, még kicsit sajnáltalak is, de most így nem értem egy 3 gyerekes anyukában hogy nem lehet semmilyen együttérzés. Inkább a 3 gyerekkel foglalkozz mint hogy azzal töltöd az időd, hogy beszólogatsz vadidegen kismamáknak, akik senkinek nem ártottak.

2015. okt. 5. 08:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!