Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sose gondoltam, hogy én is...

Sose gondoltam, hogy én is felteszem egyszer ezt a kérdést. De más is látja amit én? Vagy képzelődöm?

Figyelt kérdés

Egyedül vagyok itthon, és nem tudom, hogy megbolondultam-e...

Bocs a rossz felvételért, de nem bírok normálisabbat csinálni, remeg a kezem.

[link]

2015. okt. 3. 13:38
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
Azoknak is gratulálok akik lepontoznak mindenkit akik beszóltak valamit a 3-as és a 7-es szánalmas viselkedésére! :) Nektek is ez legyen a legnagyobb örömötök!
2015. okt. 3. 17:13
 22/42 anonim ***** válasza:
91%

Én is feltettem anno az ilyen tesztem,mert ugyebár annyira halvány h fene se tudja,h akkor ez most tutiii???? és izgul is az ember főleg első babánál.teljesen megértelek!

És nagyon gratulálok!!!Örülök,h bővült a kismamítók köre :) :):):)

2015. okt. 3. 18:45
 23/42 anonim ***** válasza:
91%
Grtatulálok.!! :)) Jó Babavárást.
2015. okt. 3. 19:49
 24/42 anonim ***** válasza:
69%
Gratulalok!!! :))
2015. okt. 3. 19:50
 25/42 anonim ***** válasza:
33%

Mire legyek irigy, mikor én is terhes vagyok? :)

Nem vagyok se irigy, se rosszindulatú.. Én kb minden tesztes képet megnyitok és bogarászom tök idegenek tesztjeit, sokszor lementem és átteszem negatívba, vagy külön megnézem a telefonomon is, hátha jobban látom... és utálom azokat akik bunkóznak, hogy minek teszed fel, tök negatív... Mert azokat a nőket megértem, szertnének nagyon pozitív tesztet, látnak valami kis árnyéékot, csíkot, foltot, és nem biztosak benne, hogy jól látják, van-e remény, más is látja, nem száradási csík-e, stb.

De igen, a tök egyértelmű tesztekre való gratuláció-vadászokat nem értem meg.

Attól függetlenül örülök, hogy sikerült, 2 hét múla már a szívét is hallhatod, az csodálatos pillanat lesz :)

A rosszindulatú 3-as

2015. okt. 3. 21:26
 26/42 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok
2015. okt. 3. 22:17
 27/42 anonim ***** válasza:
100%
gratulálok
 28/42 anonim ***** válasza:
Gratulálok
 29/42 anonim ***** válasza:
gratulálok
2015. okt. 3. 22:18
 30/42 anonim ***** válasza:
91%
Csak mostmár valaki azt árulja el mit írt a 3-as meg a 7-es, mert gondolom törölve lettek és nem a mostani 3-assal meg 7-essel van baj.
2015. okt. 3. 22:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!