Sose gondoltam, hogy én is felteszem egyszer ezt a kérdést. De más is látja amit én? Vagy képzelődöm?
Egyedül vagyok itthon, és nem tudom, hogy megbolondultam-e...
Bocs a rossz felvételért, de nem bírok normálisabbat csinálni, remeg a kezem.
Én is feltettem anno az ilyen tesztem,mert ugyebár annyira halvány h fene se tudja,h akkor ez most tutiii???? és izgul is az ember főleg első babánál.teljesen megértelek!
És nagyon gratulálok!!!Örülök,h bővült a kismamítók köre :) :):):)
Mire legyek irigy, mikor én is terhes vagyok? :)
Nem vagyok se irigy, se rosszindulatú.. Én kb minden tesztes képet megnyitok és bogarászom tök idegenek tesztjeit, sokszor lementem és átteszem negatívba, vagy külön megnézem a telefonomon is, hátha jobban látom... és utálom azokat akik bunkóznak, hogy minek teszed fel, tök negatív... Mert azokat a nőket megértem, szertnének nagyon pozitív tesztet, látnak valami kis árnyéékot, csíkot, foltot, és nem biztosak benne, hogy jól látják, van-e remény, más is látja, nem száradási csík-e, stb.
De igen, a tök egyértelmű tesztekre való gratuláció-vadászokat nem értem meg.
Attól függetlenül örülök, hogy sikerült, 2 hét múla már a szívét is hallhatod, az csodálatos pillanat lesz :)
A rosszindulatú 3-as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!