Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sose gondoltam, hogy én is...

Sose gondoltam, hogy én is felteszem egyszer ezt a kérdést. De más is látja amit én? Vagy képzelődöm?

Figyelt kérdés

Egyedül vagyok itthon, és nem tudom, hogy megbolondultam-e...

Bocs a rossz felvételért, de nem bírok normálisabbat csinálni, remeg a kezem.

[link]

2015. okt. 3. 13:38
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
33%
Azt írtuk (7-es vagyok) hogy ha ezen a teszten nem látja a második csíkot akkor forduljon orvoshoz. És hihetetlen, hogy a kérdező boldogságához az kell, hogy ezren gratuláljanak.
2015. okt. 4. 08:09
 32/42 anonim ***** válasza:
93%
Na mondjuk nem pont ez volt a stílus, főleg a 7esnél.
2015. okt. 4. 09:16
 33/42 anonim ***** válasza:
0%
Normális stílusban írtam akkoris...
2015. okt. 4. 09:40
 34/42 anonim ***** válasza:
93%

7-eske! Még hazudsz is? :)

Szerinted tök normális stílus az, hogy "nyalják a segged"? Gondolom, ezért lett törölve, sajnos nem én jelentettelek, valaki gyorsabb volt.

Újra szégyelld el magad!

A 85-ös szám is tőled származik, azzal mondjuk nem volt semmi gond. Igen, lehet hogy azt szeretné a kérdező, ha 85-en gratulálnának. Éééééés? Te meg nem bírod felfogni, miért tesz fel ilyen kérdést. Nem kell mindent érteni. Neked csak szimplán nem kellett volna figyelembe venni a kérdést, ha emberi módon tudnál reagálni. De nem, te megnyitottad és erre voltál képes.

Gratulálok, kérdező! :)

2015. okt. 4. 10:14
 35/42 anonim ***** válasza:
Elnézést, azt hiszem, szó szerint inkább a "valagad" kifejezést használta.
2015. okt. 4. 11:53
 36/42 anonim ***** válasza:
26%

Miért, ez micsoda ha nem seggnyalás, már ne is haragudj!?

Körítve kérte hogy gratuláljatok. Erre ti nyelvet lógatva bólogattok. Na akkor?

2015. okt. 4. 13:41
 37/42 anonim ***** válasza:
93%
Most nem azért, de még ha így is lett volna, és kiírja, hogy éljen, babát várok, gratuláljatok légyszi, még abban is mi lenne a rossz???!! És igen, vannak normális emberek is, akikben jó érzéseket kelt más öröme...
2015. okt. 4. 13:54
 38/42 anonim ***** válasza:
93%

7-es, te nem vagy normális. Szóval neked nem gratulált senki, amikor kismama lettél, vagy mindenki nyalta a segged. Tehát melyik? :)

Azért is gratulálok mégegyszer! :)

2015. okt. 4. 14:00
 39/42 anonim ***** válasza:
93%
Gratulálok,és ne aggódj, mi a párommal a gyógyszertárba mentünk vissza, hogy jól látjuk-e:D :D így visszagondolva nagyon röhögni szoktunk, de akkor szinte sokkot kaptunk :D A sokadik negatív teszt után nem hittünk a szemünknek :D
2015. okt. 4. 14:34
 40/42 anonim ***** válasza:
90%
Én őszintén mondom, hogy nincs igazad. Illetve úgy fogalmaznék, hogy tök mindegy, hogy a kérdezőnek az volt-e a célja, hogy gratulációkat gyűjtsön, vagy tényleg bizonytalan volt. Az hogy valaki babát vár nagy dolog, ha rég várja hogy pozitív legyen a teszt akkor még nagyobb, én megértem mind a két esetben a kérdezőt, akkor is ha bizonytalan volt, akkor is ha ismeretlenek gratulációira éhezett pont. DE mivel semmi rosszat nem írt, senkit nem bántott, semmi jogod nem volt neki ilyen stílusban válaszolni. Egy boldog kismamának nem írjuk hogy nem fogom nyalni a valagad és azért sem gratulálok. Ha nem akarsz gratulálni ne tedd és kész. De ez téged minősít, és nem a kérdezőt.
2015. okt. 4. 21:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!