Létezhet kívánósság terhesség elején,5. héten?
Figyelt kérdés
Abszolút nem vagyok édes szájú de az elmúlt napokban több cukrosat ettem mint az elmúlt 2 évben, nem tudom hova tenni....szerintetek?
Előző babámbál inkább középidő után volt csak kívánósság...
#Kívànóssàg
2015. okt. 2. 21:04
2/6 anonim válasza:
Nekem kifejezetten az elején volt...igaz 6. héttől.
3/6 anonim válasza:
Kivanossag barmikor lehet. En ugyan nem vagyok terhes, de folyton hamburgert kivanok... :)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat ;)
Elpusztítottam egy tábla csokit pille cukorral...idejét nem tudom mikor ettem ilyeneket...és igen, hamburger citromos kólával az lecsúszna :D
Ment a zöld kéz mindenkinek!
2015. okt. 2. 22:24
5/6 anonim válasza:
Elso babánál 6.héten, most a másodiknál 5.heten kezdődött a kívánósság..
Na de nem tartott sokaig mostmár kb 2-3 ezeken kívül mindentől undorodom. 8 hetes vagyok
6/6 anonim válasza:
Szia!Hambi citromos kólával nyaaammm, napok óta hamburgert ennék, vasárnap ettem utoljára, olyan savam lett, hogy...De ma muszáj kielégíteni vágyaimat ismét! :D
6 hetes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!