Mi van az oszibarackban amiert annyira kivanom?
Finom, édes és savanykás, sok vitamin, rost.
Én a kiwit zabáltam első terhességem alatt, majd a 36. héten undort kaptam tőle. Azóta se (5 éves a nagy) eszem.
A kicsivel az almát zabbantottam, de csak azt. Konkrétan semmi mást nem ettem.
terhesség alatt a szervezet elsősorban folyadékért szomjazik(főleg víz) valszeg mert eléggé lédús gyümölcs ezért vonzó kimondottan.
szomjasan specie én is(aki nem terhes) finom körtét, barit, dinnyét kívánok még ha éhes is vagyok..
Szelén cink kàlcium és magnézium van benne. Valószìnüleg ezek közül kell valami. De a magnézium hiàny inkàbb a csoki kìvànàsa szokott lenni. A kàlcium meg a tejtermékek.
Nem véletlen az ha valaki megkìvàn valamit, a gyerekek is ösztönösen azt eszik amire szükségük van,amíg nem jön az okos felnőtt és szünteti meg ezt a természetes folyamatot a " megeszed a brokkolit ha kell,ha nem...na jó utàna kapsz csokit" módszerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!