Első terhesség kontra második terhesség?
Első: 8 kg jött fel, az is mind a várandósság 2. felétől, mert addig 24 órában hányingerem volt. 5 napot hordtam túl, de szerencsére pici hasam volt, és nem is esett nehezemre a terhesség vége sem.
Második: az első pár hétben jelentkező kómás fáradtságon kívül semmi gondom nem volt, 12 kg-t híztam.
Harmadik: most vagyok 23 hetes, semmi gondom nincs, egy hete kezdett el nőni a hasam, úgyhogy most kicsit útban van így hirtelen...
Elsőnél 7 kg-ot híztam (vékony vagyok és terhességi cukorbeteg voltam). Kórházból hazaérkezve 61 kg voltam (64-gyel kezdtem). És 12. hétig tartott a rosszullét.
Most a 17. hétben max fél kiló plusz van rajtam(59-cel kezdtem), de most próbálok odafigyelni mit eszem, hátha elkerülöm. Hasam már nagy amúgy. A hányinger most 10. hétig tartott.
Elsőnél 18 kg körül híztam sok volt a víz is, de terhesség után 1 évvel már kevesebb volt a súlyom, mint előtte. Másodiknál 15 kg hízás volt még ezt is tűrhetően viseltem bár pihenni nem nagyon tudtam. Szoptatás alatt szintén visszafogytam az eredeti súlyomra.
A harmadiknál most a 39. héten 13 kg plusznál tartok, ezt viselem a legnehezebben, mert nyűgös fáradt és ingerlékeny vagyok szülni akarok, de félek is, (nem a szüléstől, hanem ami utána jön) és remélem, hogy most is visszamegy majd a súlyom.
Köszönöm, hogy írtatok. Akkor én vagyok az egyetlen űber szerencsétlen. Bármerre olvasok, hozzátok hasonló sztorikat olvasok. Én az első terhességnél 28 kilót híztam, most a másodikkal 11 hetes vagyok és +2,5 kilónál tartok.
Pedig semmi zabálás, nasizás. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!